The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Θέλτα Βίγο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

RealMadrid-CeltaVigo-16.02b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου,10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Η Ισπανία θα έχει έντονη ποδοσφαιρική ημέρα την Κυριακή. Αλλά όχι μόνο οι διοργανωτές της Πριμέρα Ντιβισιόν, αλλά κι εμείς θα τονίσουμε ένα ζευγάρι που κλείνει το πρόγραμμα της αγωνιστικής – Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Θέλτα Βίγο. Θα σκοράρει ο Θεόδωρος Σμόλοφ στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου; Οι αναλυτές μας ετοίμασαν την πρόβλεψη για τον αγώνα με τη συμμετοχή του Ρώσου επιθετικού στις 16 Φεβρουαρίου του 2020.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μια καλή ευκαιρία να κερδίσει επιτέλους Πριμέρα Ντιβισιόν

Οι «μαρέγκες» τα τελευταία 7 χρόνια, μόνο 1 φορά, το 2017, κέρδισαν στη La Liga. Αλλά για πολύ καιρό κατάφερναν να αντισταθμίσουν με την απίστευτη σειρά νικών στο Champions League. Σε αυτό το πλαίσιο το περασμένο έτος ήταν απόλυτη αποτυχία. Αλλά η απόφαση να επιστρέψουν τι Zidane στο μέλλον απέδωσε: μαζί του ο «Βασιλικός σύλλογος» κέρδισε το Σούπερ Καπ Ισπανίας και, το πιο σημαντικό, ηγείται μονοπρόσωπα μετά από 23 γύρους της Πριμέρα Ντιβισιόν. Οι πιθανότητες να κερδίσουν τον τίτλο αυξάνονται από το γεγονός ότι η Ατλέτικο έχει αναδιάρθρωση και η Μπαρτσελόνα τώρα έχει μπλέξει μεσ’ στα προβλήματά της. Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται σοβαρή: ο Benzema και συνέταιροι σκοράρουν πολλά, και ο Courtois επιτέλους μοιάζει με κορυφαίο τερματοφύλακα. Ο Valverde φαίνεται όλο και καλύτερα στη μέση του γηπέδου και ο Mendy κλείνει την αριστερή πλευρά πιο αξιόπιστα από τον γέρο Marcelo. Εντούτοις, ενάντια στο γενικό νικηφόρο υπόβαθρο, ξεχωρίζει ένα άλλος αποκλεισμός στο κύπελλο από την Ρεάλ Σοσιεδάδ, με σκορ 3-4 εντός έδρας, πράγμα που δείχνει, ότι αυτή η ομάδα δεν είναι ιδανική ακόμη και το 2020.

Η Θέλτα Βίγο συμμετέχει και πάλι στον αγώνα για επιβίωση

Και τη περασμένη σεζόν η ομάδα με αυτό ασχολούταν. Τότε ο σύλλογος από το Βίγο σώθηκε, πρώτα απ’ όλα, από ένα ζεύγος επιθετικών. Αλλά τώρα ο Maxi Gomez ευχαριστεί ήδη τους οπαδούς της Βαλένθια, ενώ ο Iago Aspas έχει γίνει ένα χρόνο μεγαλύτερος και από την άποψη της υγείας δεν είναι τέλειος. Ο Θεόδωρος Σμόλοφ κλήθηκε να σώσει την ομάδα. Στον δεύτερο αγώνα του ο Ρώσος βγήκε από την αρχή και η ομάδα του κέρδισε με έντονο πνεύμα, σ’ ένα από τους ηγέτες της Πριμέρα Ντιβισιόν, Σεβίλλη. Αυτό επέτρεψε στην Θέλτα Βίγο να ανέβει στη σωτήρια 17η θέση. Οι παίκτες της όμως σκόραραν στο τελευταίο τέταρτο της ώρας, όταν πλέον δεν υπήρχε στο γήπεδο ο χειμερινός νεοφερμένος. Ο Όσκαρ Γκαρσία σκοπεύει να βγάλει τον Σμόλοφ στον επόμενο αγώνα από το 1ο λεπτό ή προετοιμάζει ένα νέο πείραμα με σύνθεση και τακτική;

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Αύγουστο Ρεάλ Μαδρίτης, παίζοντας ακόμα από το 56ο λεπτό σε μειονότητα, κέρδισε με σιγουριά τη Θέλτα Βίγο με σκορ 3-1, σημειώνοντας δύο φορές με δέκα παίκτες. Οι «μαρέγκες» έχουν 4 συνεχόμενες νίκες, ενώ η Θέλτα Βίγο κέρδισε μόνο μία φορά στα τελευταία 5 χρόνια, στο κύπελλο κιόλας.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρέπει να επαναλάβει τα λάθη της Σεβίλλης και η Θέλτα θα πάρει τους σωτήριους βαθμούς της μετά από το ταξίδι στη Μαδρίτη. Προσβλέπουμε την ήσυχη νίκη των γηπεδούχων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *