The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Θέλτα Βίγο: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Сельта-13.09

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπρεπε αρχικά να παίξει το Σάββατο. Αλλά παρενέβη το πρόγραμμα των προκριματικών συναντήσεων αυτού του «παραθύρου της FIFA», ειδικά στη Νότια Αμερική. Αρκετά παιχνίδια στην περιοδεία ακυρώθηκαν, αλλά οι «γαλαξιακοί» κατάφεραν να αναβάλουν τη συνάντηση μόνο για 1 ημέρα. Και την Κυριακή θα φιλοξενήσουν τη Θέλτα Βίγο στη Μαδρίτη. Θα είναι σε θέση να νικήσουν τους φιλοξενούμενους από το Βίγο; Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε χωρίς την ενίσχυση που ονειρευόταν

Η Βασιλική Λέσχη σχεδίαζε σαφώς να ακουστεί για μεγάλη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι. Ο Φλορεντίνο Πέρεζ πέρασε πολύ καιρό προετοιμάζοντας το έδαφος, συλλέγοντας χρήματα, περίμενε τη στιγμή… Αλλά η ΠΣΖ τελικά αντιστάθηκε και δεν άφησε τον Μμπαπέ ούτε για 130, ούτε για 180, ούτε καν για 200 εκατομμύρια. Ναι, υπέγραψαν επειγόντως το Kamaving, ο οποίος θα είναι επίσης χρήσιμος υπό το φως της ηλικίας του Modric και του Kroos, ακόμη νωρίτερα συμφώνησαν για τον Alaba… Ωστόσο, φαίνεται ότι οι ελπίδες για την πρόοδο των «γαλαξιακών» συνδέονται περισσότερο με το γεγονός ότι ο Αντσελότι θα ξυπνήσει τον Αζάρ και θα παρακινήσει τον Μπέιλ. Βοήθησαν στην ομάδα να κερδίσει 7 από τους 9 βαθμούς στην αρχή. Αυτό ήταν αρκετό για να σταματήσουν στην 1η θέση πριν το διάλλειμα, ακόμα κι αν είναι τυπική.

Η Θέλτα Βίγο ξεκινά και πάλι άσχημα τη σεζόν

Το ίδιο ξεκινούσε και στο παρελθόν πρωτάθλημα. Τότε όλα τελείωσαν με την απόλυση του Όσκαρ Γκαρσία. Μετά από αυτό την ομάδα ανέλαβε ο Eduardo Coudet. Φυσικά, ο Αργεντινός έχει μεγάλη αξιοπιστία. Ακόμα, έχοντας αποδεχτεί την ομάδα κρίσης, έδειξε αποτελέσματα μαζί της, τα οποία θα μπορούσαν, θεωρητικά, να του επιτρέψουν να διεκδικήσει τα ευρωπαϊκά κύπελλα, αν όχι οι ελάχιστοι βαθμοί στην αρχή. Τώρα όμως τα αποτελέσματα έπεφταν σταθερά. Στην αρχή υπήρξε μια αξιοπρεπής, όμως ήττα από την πρωταθλήτρια της περασμένης σεζόν, Ατλέτικο: η Θέλτα Βίγο απάντησε στο πρώτο γκολ του Κορρέα, αλλά σκόραρε κι άλλα. Μετά από αυτό, κατάφεραν να κερδίσουν τον πρώτο βαθμό, αλλά αυτό ήταν σχεδόν το μόνο συν από την λευκή ισοπαλία με την Οσασούνα. Και στις 28 Αυγούστου στο Βίγκο οι γηπεδούχοι έχασαν από την Ατλέτικο. Ως αποτέλεσμα, ο Ιάγκο Άσπας (έμπειρος σκόρερ και σκόραρε μόνο ένα γκολ μέχρι στιγμής, από το πέναλτι κιόλας) και η παρέα βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού. Και δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βελτιωθεί η κατάσταση μετά από αυτή τη συνάντηση.

Προηγούμενοι αγώνες

Όλοι θυμούνται το γκολ του Σμόλοφ, το οποίο βοήθησε τη Θέλτα Βίγο το 2020 να ισοφαρίσει στη συνάντηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά στους υπόλοιπους 6 αγώνες οι «γαλαξιακοί» πάντα κέρδιζαν.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σημαντικά προβλήματα στελέχωσης. Παίζει όμως εντός έδρας με έναν άνετο αντίπαλο. Ποντάρουμε στη νίκη των «μαρέγκων» με χάντικαπ -1 γκολ και απόδοση  1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *