The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ζιρόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

09-Real-Madrid-17.02

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019, 1:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή το απόγευμα στις 17 Φεβρουαρίου στη Μαδρίτη θα διεξαχθεί ένας από τους αγώνες του 24ου γύρου του πρωταθλήματος της Ισπανίας, στον οποίο η τοπική Ρεάλ θα φιλοξενεί την Καταλανική Ζιρόνα. Επί του παρόντος οι ομάδες έχουν διαφορετική αγωνιστική φόρμα, οπότε δεν μπορεί να υπάρξει ίντριγκα εδώ. Κι όμως ας κοιτάξουμε «βαθύτερα»…

Και να η πραγματική Ρεάλ

Αυτή τη στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να ανέβει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και μείωσε την απόσταση μέχρι την Μπαρτσελόνα σε 6 βαθμούς. Συνολικά στους 23 γύρους του πρωταθλήματος της Ισπανίας οι «μαρέγκες» σημείωσαν 45 βαθμούς, επειδή κέρδισαν 14 φορές και έπαιξαν ισοπαλία 3 φορές. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι τώρα η ενδεκάδα του Σολάρι έχει αποκτήσει εξαιρετική φόρμα. Κρίνετε μόνοι σας: έξι νίκες και ισοπαλία με την Μπάρτσα (1:1). Δεν είναι εκπληκτικό αποτέλεσμα; Και βέβαια μπροστά στους οπαδούς τους οι Μαδριλένιοι τώρα σκοράρουν κατά μέσο όρο τρία γκολ ανά συνάντηση, που μιλά για την υπεροχή του συλλόγου και την άψογη υποστήριξη των οπαδών.

Έξι ήττες στη σειρά

Την ίδια στιγμή η Ζιρόνα με αδιανόητο τρόπο έπεσε σχεδόν στο κατώτατο σημείο, αλλά εξακολουθεί να κατέχει την τελευταία σωτήρια 17η θέση της Πριμέρας. Και αυτό είναι παρά το γεγονός ότι πριν από κάποιους γύρους η ενδεκάδα του Εουσέμπιο Σακριστάν αγωνιζόταν για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Το θέμα είναι ότι εδώ και 13 αγώνες στη σειρά οι «λευκό-κόκκινοι» δεν μπορούν να κερδίσουν, και την ίδια στιγμή έχασαν 8 φορές. Τώρα η ομάδα έχει μια νέα σειρά ηττών, η οποία κρατάει 6 συνεχόμενους γύρους. Και μην ξεχνάτε το γεγονός ότι εκτός έδρας η Ζιρόνα πάντα χάνει πολύ.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ είναι απλά πιο ισχυρή από τη Ζιρόνα, αλλά δεν πρέπει να περιμένετε συντριπτική ήττα εδώ. Οι «μαρέγκες» θα είναι λίγο εξαντλημένες μετά τον αγώνα του Champions League, και οι «λευκό-κόκκινοι» δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Πιθανότατα, οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να εκπλήξουν τους αντιπάλους τους, πράγμα που σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν θα είναι και τόσο αποτυχημένο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Ζιρόνα με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,56.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *