The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Εϊμπάρ Πρόβλεψη για τον αγώνα

mamos (Копировать)

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020, 8:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Alfredo Di Stefano

Ο αγώνας του εικοστού όγδοου γύρου της La Liga μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Εϊμπάρ έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Κυριακή.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως συνήθως, αγωνίζεται για το τίτλο στο πρωτάθλημα, τώρα είναι η δεύτερη με 56 βαθμούς στο ενεργητικό, 49:19 διαφορά τερμάτων και δύο βαθμούς πίσω από τον ηγέτη. Πριν από την παύση η Μπλάνκος είχε πολλές ατυχίες. Στη θέση των νικών 4:1 εναντίον της Οσασούνα και 2:0 επί της Μπαρτσελόνα, ήρθαν ισοπαλία 2:2 με την Θέλτα Βίγκο, καθώς και ήττες 0:1 από τη Λεβάντε και 1:2 από την Μπέτις.

Εϊμπάρ

Η θεαματική νίκη 3:0 έναντι της Λεβάντε δεν μπόρεσε να επισκιάσει την ήττα της Εϊμπάρ από την Αλάβες (1:2), την Μπαρτσελόνα (0:5), τη Μαγιόρκα (1:2) και την Ρεάλ Σοσιεδάδ (1:2). Με αυτό το ρυθμό οι «κανονιέρηδες» βρέθηκαν κοντά στη ζώνη υποβιβασμού. Έχοντας κερδίσει 27 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 27:41, καταλαμβάνουν τη δέκατη έκτη θέση.

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, η καραντίνα έχει ωφελήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι έτοιμη να επιστρέψει στο δρόμο των νικών. Η Εϊμπάρ πρέπει να είναι η πρώτη που θα καταστραφεί, οι φιλοξενούμενοι θα δυσκολευτούν  να αποφύγουν την ήττα από το παρακινημένο μεγιστάνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *