The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

RealMadrid-Juventus-11.04

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ, προημιτελικός – φάση 2 από 2

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Ο κεντρικός αγώνας της πλησιέστερης Τετάρτης θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους Τορίνο. Ο πρώτος αγώνας αυτής της αντιπαράθεσης, που πραγματοποιήθηκε πριν από μία εβδομάδα στην Ιταλία, έφερε μια κάπως απροσδόκητη συντριπτική νίκη στη Ρεάλ με σκορ 3:0. Τώρα, προκειμένου να υπολογίζουν την πρόκριση στις τέσσερις ισχυρότερες ομάδες της Ευρώπης, οι «ζέβρες» πρέπει να σκοράρουν τουλάχιστον τρεις φορές στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Ο στόχος είναι η νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ

Στο πρωτάθλημα της Ισπανίας πολλά έχουν γίνει κατανοητά, η Ρεάλ Μαδρίτης κάτω από την 4η θέση στην κατάταξη δεν θα πέσει, αλλά και πάνω από τη δεύτερη δεν θα ανέβει. Στην πραγματικότητα, η δεύτερη και η τέταρτη θέση είναι το ίδιο, και οι δύο θέσεις αυτές εγγυώνται στον κάτοχό τους τη συμμετοχή στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ για την επόμενη σεζόν. Όλες οι σκέψεις της Ρεάλ Μαδρίτης για το υπόλοιπο της σεζόν επικεντρώνονται στη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Και πάλι εκτός δικτύου

Η Γιουβέντους όλη αυτή τη σεζόν ήταν μια χαρά, μέχρι που οι Τουρίνιοι δεν αντιμετώπισαν τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην κατάταξη του πρωταθλήματος Ιταλίας οι «ζέβρες» μετά το 31ο γύρο βρίσκονται στην πρώτη θέση, έχουν 81 βαθμούς στο ενεργητικό, που είναι 4 μονάδες περισσότερο από το πλησιέστερο διώκτη, τη Νάπολι. Η Γιουβέντους θα κερδίσει σίγουρα ένα άλλο scudetto στη Σέριε A’ Ιταλίας, αλλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, προφανώς, οι “ζέβρες” δεν θα καταφέρουν τίποτα.

Πρόβλεψη

Οι Μαδριλένιοι κάθε τους αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ παίζουν με ιδιαίτερη διάθεση, ειδικά αν είναι παιχνίδια στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Παρά την συντριπτική νίκη στο Τορίνο, οι “μαρέγκες” θα ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους με μία νίκη πάνω σ’ έναν ισχυρό αντίπαλο στην έδρα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με απόδοση 1,


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *