The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Γιουβέντους: πρόβλεψη για τον αγώνα

RealMadrid-Juventus-05.08

Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών

FedEx Field“, Landover

Κυριακή, 5 Αυγούστου 2018, 1:05 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Κυριακή στις πέμπτη Αυγούστου στο γήπεδο «FedEx Field» σε Landover, Μέριλαντ, θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες των στοιχημάτων είναι στο πλευρό της ισπανικής ομάδας, αν και η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε την προετοιμασία για τη σεζόν πιο μετά από τον αντίπαλό της, οι «ζέβρες» έχουν ήδη προλάβει να παίξουν τρία παιχνίδια, ενώ οι «μαρέγκες» μόνο ένα.

Ήττα

Η Ρεάλ Μαδρίτης στο Μαϊάμι έχασε από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 1:2. Για τους Μανκούνιανς τους στόχους σκόραραν ο Sanchez και ο Herrera, για τη Ρεάλ Μαδρίτης σκόραρε ο Benzema. Εκτός από τον Γάλλο, ο Gareth Bale βγήκε επίσης από την αρχή σύνθεση, οπότε οι «μαρέγκες» έπαιξαν με σύνθεση που μπορεί να ονομαστεί πειραματική. Είναι πολύ πιθανό ότι με τη Γιούβε θα βγει η έκδοση πολύ κοντά στην μάχιμη, αλλά ακόμα δεν θα είναι η κύρια.

Μόνο νίκες

Η Γιουβέντους έπαιξε τρία παιχνίδια εκτός εποχής και τα τρία κέρδισε, ωστόσο, δύο φορές, με τη Μπενφίκα και τα αστέρια του MLS, χάρη στη διαδικασία των πέναλτι. Σε αυτά τα παιχνίδια καλά εκδηλώθηκε ο νεοφερμένος των «ζέβρων» ο Favilli, ο οποίος σημείωσε ήδη τρία γκολ, πρώτα, σκόραρε διπλό στην Μάγερν Μονάχου, και μετά, σκόραρε ένα γκολ στις πύλες των αστεριών της American League Soccer. Η Γιουβέντους στις Ηνωμένες Πολιτείες έχει σχεδόν όλους τους ισχυρότερους, και δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης ότι την περασμένη σεζόν η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε την Γιουβέντους από το Champions League, μην επιτρέποντας τους Ιταλούς να κάνουν το όνειρό τους να γίνει πραγματικότητα.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων υπερεκτιμούν τις δυνατότητες της σημερινής Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχασε τον Ρονάλντο και δεν μπορεί να βάλει στο γήπεδο όλους τους ισχυρότερους παίκτες. Η Γιουβέντους έχει όλες τις πιθανότητες να μην χάσει. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Γιουβέντους δε θα χάσει με απόδοση 1,3.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *