The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Βιγιαρεάλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Вильярреал-15.07b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μαδρίτη. Στάδιο “Alfredo di Stefano”

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Βιγιαρεάλ θα προσπαθήσουν να προσδιορίσουν το ισχυρότερο στον αγώνα του τριακοστού έβδομου γύρου της La Liga.

Ρεάλ Μαδρίτης

Πρώτη θέση, 83 πόντοι και διαφορά τερμάτων 66:22 – η Ρεάλ Μαδρίτης απέχει ένα βήμα από τον πολυαναμενόμενο τίτλο πρωταθλήτριας. Πέντε προηγούμενες συναντήσεις έληξαν υπέρ τους Blancos: Γρανάδα (2:1), Αλαβές (2:0), Αθλέτικ (1:0), Χετάφε (1:0) και Εσπανιόλ (1:0) έγιναν θύματά τους κατά σειράν.

Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ είναι επίσης κοντά στο τερματισμό στη ζώνη του Europa League – με 57 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 58:47, βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες το κίτρινο υποβρύχιο ήταν ισχυρότερο από τη Βαλένθια (2:0), την Μπέτις (2:0) και τη Χετάφε (3:1), χάνοντας 1:4 από την Μπαρτσελόνα και 1:2 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Πρόβλεψη

Πιστεύω ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα θελήσει να επισημοποιήσει το καθεστώς του ισχυρότερου συλλόγου στην Ισπανία σε αυτήν την αναμέτρηση. Υπό αυτές τις συνθήκες η Βιγιαρεάλ δεν έχει σχεδόν καμία πιθανότητα να επιβάλει αξιοπρεπή ανταγωνισμό στη φοβερή Μαδρίτη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης και το σύνολο είναι πάνω από 4,5 με απόδοση 1,88.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *