The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Βιγιαρεάλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

011-RealMadrid-Villarreal-05.05

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 5 Μαΐου 2019, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Bernabeu, Μαδρίτη

Την Κυριακή 5 Μαΐου στη Μαδρίτη θα διεξαχθεί ο αγώνας του 36ου γύρου του πρωταθλήματος της Ισπανίας, όπου θα συναντηθούν η τοπική Ρεάλ με τη Βιγιαρεάλ. Οι γηπεδούχοι γενικά είναι πιο ισχυροί, αλλά τώρα οι φιλοξενούμενοι μπορούν να ισοπεδώσουν το παιχνίδι. Σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Βιγιαρεάλ.

Αδύναμο παιχνίδι ακόμα και με τον Ζινεντίν Ζιντάν

Αυτή τη στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στη νόμιμη τρίτη θέση της στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, και η ομάδα δεν θα κουνηθεί πουθενά. Μέχρι το «ασήμι» η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει 9 βαθμούς, ενώ από πίσω οι ανταγωνιστές απέχουν 10 βαθμούς. Σε τέτοια κατάσταση οι «μαρέγκες» παίζουν χωρίς ενθουσιασμό, ακόμα και η επιστροφή του Ζινεντίν Ζιντάν δεν τους βοήθησε. Έτσι, με το Γάλλο η ομάδα κατόρθωσε να κερδίσει 2 φορές, να παίξει ισοπαλία και να χάσει. Αλλά εντός έδρας η ομάδα σκοράρει σταθερά και πολύ, κέρδισε κιόλας και τους τελευταίος 4 αγώνες (το συνολικό σκορ ήταν 10:3).

Το «κίτρινο υποβρύχιο» «πήρε μπρος»

Την ίδια στιγμή η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στο κάτω μέρος της κατάταξης, αν και μπορεί άνετα να ανέβει στην 9η θέση. Τώρα στο ενεργητικό του «κίτρινου υποβρύχιου» υπάρχουν 40 βαθμοί, ενώ η Ρεάλ Σοσιεδάδ (βρισκόμενη στην 9η θέση) έχει 44 μονάδες. Οι παίκτες του Javier Callehi έχουν αυξήσει τους ρυθμούς σημαντικά τον τελευταίο καιρό, έχοντας κερδίσει 10 βαθμούς στους τελευταίους 4 γύρους: τρεις νίκες και μία ισοπαλία με τη Ουέσκα (1:1). Αλλά μην ξεχνάτε ότι εκτός έδρας η ομάδα χάνει συχνά και πολύ.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ ακούγεται πιο ισχυρή από τη Βιγιαρεάλ, καθώς και ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Μαδρίτη. Ωστόσο, τώρα το «κίτρινο υποβρύχιο» δείχνει εκπληκτικό παιχνίδι, ενώ το «μαρέγκες» απλά αποτυγχάνουν. Ταυτόχρονα και οι δύο σύλλογοι σκοράρουν σταθερά και χάνουν αρκετά. Ακριβώς γι’ αυτό σας προτείνουμε να ποντάρετε σε υψηλές επιδόσεις σε αυτό το παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο πάνω από 2,5 με απόδοση 1,52.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *