The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Βαλένθια: Πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Валенсия-18.06b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Alfredo Di Stefano

Στον κεντρικό αγώνα του γύρου 29 της Πριμέρα Ντιβισιόν θα παίξουν Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Βαλένθια.

Τα «ζαχαρωτά» έχουν πολλές απώλειες

Στον πρώτο αγώνα μετά την καραντίνα η Ρεάλ νίκησε την Εϊμπάρ με σκορ 3:1 χωρίς προβλήματα. Τα «ζαχαρωτά» σούταραν μόνο έξι βολές στο τέρμα του αντιπάλου, πολύ χαμηλός δείκτης, ο οποίος θα μπορούσε να προκληθεί από το γεγονός ότι η ομάδα είχε προβάδισμα 3:0 στο 37ο λεπτό. Οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν βρίσκονται στη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω από την Μπαρτσελόνα. Στον αγώνα για τον τίτλο αυτών των δύο τιτάνων δεν θα παρεμβαίνει κανείς αυτή τη σεζόν. Η Ρεάλ έχει πολλές απώλειες προσωπικού πριν από αυτό το σημαντικό παιχνίδι, σίγουρα δεν θα παίξουν λόγω τραυματισμών οι Λούκας, Γιόβιτς και Νάχο. Υπό αμφισβήτηση είναι η συμμετοχή των Azar, Diaz, Καρβαχάλ και Ράμος.

Η Βαλένθια είναι υποχρεωμένη να ανεβάσει ρθυμούς

Η Βαλένθια δεν εντυπωσιάζει φέτος με υψηλά αποτελέσματα. Οι «νυχτερίδες» είναι μόνο έβδομες στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αλλά και μόνο 4 βαθμού πίσω από τη ζώνη του Champions League. Η ομάδα έπαιξε τον πρώτο της αγώνα μετά την καραντίνα στο ντέρμπι εναντίον της Λεβάντε. Η Βαλένθια είχε σημαντικό πλεονέκτημα, αλλά ο αντίπαλος ήταν τυχερός, τους «βάτραχους» βοήθησαν μερικές φορές το δοκάρι. Στο 89ο λεπτό οι «νυχτερίδες» σκόραραν, τότε έπαιζαν ήδη στην πλειοψηφία. Δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα, ήδη στην παράταση ο σύλλογος έφερε πέναλτι για τον εαυτό του σε μια ακίνδυνη κατάσταση, ως αποτέλεσμα 1:1. Η Βαλένθια έδειξε καλό παιχνίδι, χωρίς να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι σύλλογοι έχουν μια πλούσια ιστορία προσωπικών αναμετρήσεων, το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η Βαλένθια κατάφερε να στενοχωρήσει την πρωτευουσιάνικη ομάδα πολλές φορές. Αυτή τη σεζόν οι αντίπαλοι συναντήθηκαν μεταξύ τους δύο φορές, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος έπαιξαν 1:1 στην έδρα των «νυχτερίδων». Ενώ στον τελικό του Σούπερ Καπ της Ισπανίας η Ρεάλ ήταν ισχυρότερη – 3:1.

Πρόβλεψη

Δεδομένης της κατάστασης των συλλόγων, οι φορείς στοιχημάτων για κάποιο λόγο υποτιμούν σε μεγάλο βαθμό τη Βαλένθια, προτιμώντας τα «ζαχαρωτά». Ναι, οι «νυχτερίδες» δεν έχουν την καλύτερη εμφάνιση αυτή τη σεζόν, αλλά μετά το διάλειμμα τα πάντα μπορεί να αλλάξουν. Θεωρούμε το καλύτερο στοίχημα είναι στην ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν εδώ. Αυτό το στοίχημα πέρασε σε 15 από τις 16 τελευταίες συναντήσεις. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *