The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης

RealMadrid-AtleticoMadrid-02.05

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Ημιτελικός, Παιχνίδι 1

Τρίτη, 2 Μαΐου, 9:45 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Στις 2 Μαΐου στις 09:45 μ.μ. στο γήπεδο της Μαδρίτης «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενεί τους συμπατριώτες Ατλέτικο στο πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Champions League.

Η Ρεάλ Μαδρίτης στο δρόμο προς τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου φέτος την άνοιξη έχει αποκλείσει στα πλέι-οφ τη Νάπολι 3:1, 3:1, χωρίς να αφήσει καμία ευκαιρία στους Ιταλούς. Συν πέρασε την Μπάγερν με «άρωμα» της διαιτησίας 2:1, 4:2. Οι «μαρέγκες» τώρα δεν έχουν την καλύτερη εμφάνιση, φυσικά τα αουτσάιντερ και τις μεσαίες ομάδες τους νικάει, όπως και πριν, αλλά το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας, και στη συνέχεια ήττα 2:3 στο πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα δείχνουν τα προβλήματα της ομάδας του Ζιντάν. Τα στατιστικά των αγώνων της Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη σεζόν εντός έδρας είναι πολύ σοβαρά, σε 25 αγώνες σημειώθηκαν 17 νίκες, 5 ισοπαλίες και τρεις ήττες. Αν και αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ήττες ήταν ακριβώς στα δύο τελευταία παιχνίδια. Η Ατλέτικο έχασε απροσδόκητα στον τελευταίο αγώνα από τη Βιγιαρεάλ 0:1 και διέκοψε το αήττητο σερί από 12 αγώνες, κατά το οποίο σημείωσε 8 νίκες και 4 ισοπαλίες. Στην Πριμέρα οι «στρωματάδες» αγωνίζονται για την τρίτη θέση με τη Σεβίλλη. Στο Champions League στο δρόμο προς το ντέρμπι της Μαδρίτης αυτή την άνοιξη πέρασαν την Μπάγερν 4:2, 0:0 και τη Λέστερ 1:0, 1:1. Όσο για το παιχνίδι εκτός έδρας, η ομάδα του Συμεών το 2017 δεν έχει χάσει ούτε μία φορά εκτός έδρας, το αήττητο σερί των «αθλητών» αποτελείται από 14 συναντήσεις, κέρδισαν και έπαιξαν ισοπαλία από 7 αγώνες σ’ αυτή την περίοδο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ατλέτικο παίζουν τακτικά μεταξύ τους, τώρα, όχι μόνο στην Πριμέρα, αλλά και στο Champions League, η τρίτη συνάντηση των αντιπάλων για 4 σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι δε θα ρισκάρουν στο πρώτο παιχνίδι, παίζοντας στην άμυνα, πράγμα που σημαίνει ότι δε πρέπει να αναμένουμε πολλά γκολ. Η πρόβλεψή μας για τον αγώνα: under (3) με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *