The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: προγνωστικά για τον αγώνα

РеалМадрид-Барселона-02.03

Πρωτάθλημα Ισπανίας
Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023, 7:30 μ.μ.
Στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου

Το Σάββατο θα υπάρχουν πολλά ποδοσφαιρικά γεγονότα στα κορυφαία πρωταθλήματα, το ντέρμπι της Μαδρίτης Ρεάλ – Ατλέτικο Μαδρίτης τραβάει την προσοχή, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των συλλόγων δημοσιεύεται στον πόρο μας.
Οι «μαρέγκες» πρέπει να έχουν ανεβασμένη τη διάθεση
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν φαινόταν πειστική τον τελευταίο καιρό, η κατάκτηση του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων δεν είναι απίστευτο κατόρθωμα δεδομένης της ενδεκάδας. Φάνηκε ότι οι «μαρέγκες» έχουν πτώση, όλα ανατράπηκαν στον εκτός έδρας αγώνα με τη Λίβερπουλ αυτή την εβδομάδα στο Champions League. Οι Μαδριλένοι θεωρούνταν αουτσάιντερ σε εκείνο το παιχνίδι, είχαν μείνει πίσω 0:2 ήδη από το 14ο λεπτό, αλλά η κατάσταση ανατράπηκε, με αποτέλεσμα μια απίστευτη εκτός έδρας νίκη με σκορ 5:2, η οποία ουσιαστικά έλυσε το θέμα της πρόκρισης στα προημιτελικά. Στο πρωτάθλημα, ο σύλλογος είναι δεύτερος, η διαφορά από τη Μπάρτσα είναι 8 βαθμοί, στον τελευταίο γύρο, δυσκολεύτηκαν να κερδίσουν την Οσασούνα εκτός έδρας με σκορ 2:0. Τέσσερις παίκτες θα χάσουν τον αγώνα λόγω τραυματισμών.
Οι «στρωματάδες» είναι πάντα θέλουν να κερδίσουν τους γείτονες
Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ήδη αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις, μένει να αγωνιστεί μόνο στη Πριμέρα, όπου η ομάδα επίσης δεν είναι εντυπωσιακή, καταλαμβάνοντας την τρέχουσα τέταρτη θέση. Μπορεί να παλέψει για την τρίτη θέση με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, θέλει μόνο δύο βαθμούς μέχρι τον αντίπαλο, αλλά δεν μπορεί να ανέβει ψηλότερα, μέχρι τη δεύτερη Ρεάλ θέλει 10 βαθμούς, ενώ η Μπάρτσα είναι σχεδόν στο διάστημα. Οι παίκτες του Σιμεόνε δεν πρέπει να ξεχάσουν τους διώκτες, γιατί μπορεί να μείνουν χωρίς το Champions League. Στα αποτελέσματα των «στρωματάδων» εμφανίστηκε σταθερότητα, η ομάδα δεν έχει χάσει στο πρωτάθλημα για έξι σερί συναντήσεις. Στον τελευταίο γύρο κατάφερε να νικήσει εντός έδρας την Αθλέτικ Μπιλμπάο με σκορ 1:0. Ο σύλλογος έχει δύο απώλειες προσωπικού πριν από την ερχόμενη συνάντηση.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι έχουν μια πλούσια ιστορία αναμετρήσεων πρόσωπο με πρόσωπο, οι σύλλογοι συναντήθηκαν ακόμη και στους τελικούς του Champions League. Φέτος, οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους δύο φορές, και στις δύο περιπτώσεις η Ρεάλ κέρδισε, πρώτα στο πρωτάθλημα – 2:1, και στη συνέχεια στο Κύπελλο Ισπανίας – 3:1, αλλά το αποφασιστικό πλεονέκτημα επιτεύχθηκε μόνο στην παράταση.
Πρόβλεψη
Ένα τέτοιο ντέρμπι θα δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον σε όλη την Ευρώπη, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να αναφέρεται δικαιωματικά ως το φαβορί, αν και πολλά εξαρτώνται από το αγωνιστικό πλάνο. Πολλά εξαρτώνται επίσης από την απόφαση των προπονητών, ξεκινώντας από το σχήμα και τελειώνοντας με τη σύνθεση. Περιμένουμε ένα ήρεμο παιχνίδι, κανείς δεν θα τρέξει ασταμάτητα μπροστά. Λειτουργικό εδώ φαίνεται το στοίχημα στο under 3 με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *