The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Атлетико-12.12b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Alfredo Di Stefano

Το Σάββατο το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα στην Πριμέρα θα είναι πλούσιο με παιχνίδια. Αλλά, φυσικά, το νούμερο ένα γεγονός θα είναι το «ντέρμπι της Μαδρίτης». Η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει την Ατλέτικο. Πώς θα τελειώσει αυτή η σημαντική αναμέτρηση; Η δωρεάν πρόβλεψη για τον πιο σημαντικό αγώνα στις 12 Δεκεμβρίου 2020 είναι έτοιμη στον ιστότοπό μας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει συνεχώς προκλήσεις αυτή τη σεζόν

Η «βασιλική λέσχη» έπαιξε μόνο την Τετάρτη σημαντική μονομαχία στο Champions League. Στον όμιλό τους υπήρχε έντονη ίντριγκα: οι Ισπανοί νίκησαν την Ίντερ δύο φορές, αλλά έχασαν και στους δύο αγώνες από την Σαχτάρ. Όλα αποφασίστηκαν μόνο στον τελευταίο γύρο, ωστόσο, εκεί οι παίκτες του Ζιντάν σημείωσαν δύο φορές πολύ γρήγορα και στο τέλος κέρδισαν ακόμη και στον όμιλο. Παράλληλα, υπήρχαν αρκετές καταστροφές στην Πριμέρα. Τον Νοέμβριο οι «γαλάκτικος» κέρδισαν μόνο 1 βαθμό σε 3 αγώνες, έχασαν από τη Βαλένθια και την Αλάβες και σημείωσαν μόνο ισοπαλία με τη Βιγιαρεάλ. Μόνο πριν από μια εβδομάδα, με τη Σεβίλλη, ήταν δυνατό να σπάσει αυτό το μαύρο σερί. Όμως εκεί όλα αποφασίστηκαν με το πρώτο, αρκετά περίεργο, γκολ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μοιάζει ακόμα με το νούμερο 1 φαβορί της σεζόν

Οι «στρωματάδες» έκλεισαν παράλληλα με τους γείτονές τους τη φάση των του Champions League. Μόνο που έπρεπε να ταξιδέψουν στο Σάλτσμπουργκ, στην έδρα του άμεσου ανταγωνιστή τους, της Red Bull. Οι ίδιοι φταίνε για τη διατήρηση της ίντριγκας γύρω από τη 2η θέση: ούτε μία φορά δεν κέρδισαν εναντίον της Λοκομοτίβ, κέρδισαν μόνο 1 βαθμό κατά της Μπάγερν Μονάχου. Ευτυχώς, κερδίσανε το ίδιο άνετα όσο και τη Ρεάλ. Ωστόσο, για τον Diego Simeone και τους παίκτες του, το νούμερο ένα προτεραιότητα είναι η Πριμέρα Ντιβισιόν. Εκεί ο σύλλογος φαίνεται πολύ πιο σίγουρος και σταθερός. Στην αρχή υπήρξε καθυστέρηση, με λευκές ισοπαλίες με τους Ουέσκα και Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Αλλά από τα μέσα Οκτωβρίου η Ατλέτικο νικά τους πάντες, συμπεριλαμβανομένης της Μπαρτσελόνα. Τα στατιστικά είναι απίστευτα: 21 σκόραραν (ένα τέταρτο είναι στο λογαριασμό του νεοεισερχόμενου, Λουίς Σουάρες, παρά το γεγονός ότι έχασε αγώνες λόγω κοροναϊού) με μόνο 2 χαμένα. Ως αποτέλεσμα, έχοντας παίξει 2 αγώνες λιγότερους από τους Ρεάλ Σοσιεδάδ και Βιγιαρεάλ, η Ατλέτικο έχει ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση. Και αν κερδίσει τώρα, θα ξεφύγει από τους «γαλάκτικος» για 9 βαθμούς.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει κερδίσει σε κανονικό χρόνο εδώ και 8 αγώνες στη σειρά, από το 2017. Αλλά κι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει τόσες πολλές επιτυχίες, μόνο 2 νίκες. Την περασμένη σεζόν σε 3 αγώνες μεταξύ των συλλόγων σημειώθηκε μόνο 1 γκολ, το οποίο ανήκει στον Μπενζεμά.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να κερδίσει, αλλά κι η ισοπαλία στο γήπεδο του αντιπάλου θα είναι καλό αποτέλεσμα. Η Ρεάλ δεν θα διακινδυνεύσει πολύ. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,8.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *