The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Real-Madrid-Atletico-Madrid-29.09

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σαντιάγο Μπερναμπέου, Μαδρίτη

Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας της La Liga το επόμενο Σάββατο θα είναι η μονομαχία μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των «μαρέγκων», αλλά αξίζει την προσοχή στο γεγονός ότι η Ατλέτικο μετά από όχι πολύ επιτυχημένο ξεκίνημα συνήλθε αισθητά και δείχνει καλό ποδόσφαιρο, και το σημαντικότερο είναι ότι σταμάτησε πλέον να χάνει γκολ. Σε κάθε περίπτωση, οι οπαδοί του ισπανικού ποδοσφαίρου περιμένουν πραγματικό θέαμα που ονομάζεται ντέρμπι της Μαδρίτης.

Ήττα

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη χάσει δύο φορές αυτή τη σεζόν. Πρώτη στον αγώνα για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Κύπελλο οι «μαρέγκες» στις καθυστερήσεις έχασαν από τον μελλοντικό αντίπαλό τους, την Ατλέτικο Μαδρίτης. Και στον τελευταίο γύρο της La Liga οι «βασιλιάδες» δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα με τη δραστηριότητα της Σεβίλλης, η οποία στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα σκόραρε δύο φορές στην εστία του Κουρτουά, αποδεικνύοντας έτσι την ευπάθεια της ομάδας του Βαλβέρδε στην άμυνα.

Τρεις νίκες

Ενώ Ατλέτικο Μαδρίτης στον τελευταίο γύρο του ισπανικού πρωταθλήματος ήταν ισχυρότερη από την Ουέσκα, η καινούρια ομάδα της La Liga ηττήθηκε με σκορ 3:0, τα γκολ σ’ εκείνο τον αγώνα μετράνε ο Γκριεζμάν, Παρτέι και Κόκε. Πριν από την νίκη επί της Ουέσκα οι «στρωματάδες» εκτός έδρας με αυτοπεποίθηση νίκησαν τη Χετάφε, καθώς επικράτησαν σε δύσκολο αγώνα της Μονακό 2:1. Στην κατάταξη της La Liga η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στην τρίτη θέση, χάνοντας από την Μπάρτσα και τη Ρεάλ Μαδρίτης μόλις δύο βαθμούς.

Πρόβλεψη

Η Ατλέτικο Μαδρίτης σημείωσε καλή φόρμα, η ομάδα του Σιμεόνε και πάλι αμύνεται καλά, παίζει συμπαγές και χρησιμοποιεί στο μέγιστο τη ταχύτητα των επιθετικών της. Λαμβάνοντας υπόψη όλα αυτά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ομάδα του Γιούλεν Λοπετέγκι στο επερχόμενο παιχνίδι θα έχει πολλά προβλήματα, για τη Ρεάλ θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να κερδίσει τρεις βαθμούς το Σάββατο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης με χάντικαπ +1 με απόδοση 1,40.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *