The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

RealMadrid-AtleticoMadrid-15.08

ΟΥΕΦΑ Σούπερ Καπ

Α. Le Coq Arena, Ταλίν

Τετάρτη, 15 Αυγούστου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τετάρτη θα διεξαχθεί ο αγώνας για το Σούπερ Καπ της Ευρώπης, το οποίο θα διεκδικήσουν δύο ομάδες της Μαδρίτης: Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο Μαδρίτης. Η μονομαχία θα πραγματοποιηθεί στο Ταλίν, δηλαδή, σε ουδέτερο γήπεδο. Ελαφρώς φαβορί της μονομαχίας θεωρούνται από τις εταιρείες στοιχημάτων οι «μαρέγκες», αλλά καμία από τις ομάδες δεν έχει παίξει ακόμα επίσημους αγώνες, οπότε την αληθινή φόρμα των αντιπάλων θα μπορέσουμε να καταλάβουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ετοιμάζονταν στις ΗΠΑ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε τρεις αγώνες στο πλαίσιο του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών, πρώτα οι «μαρέγκες» έχασαν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 1:2, στη συνέχεια κέρδισαν 3:1 την Γιουβέντους και 2:1 τη Ρόμα. Μετά το Διεθνές Κύπελλο Πρωταθλητριών οι «βασιλιάδες» στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ήταν ισχυρότεροι από τη Μίλαν 3:1, σε εκείνο το παιχνίδι για την Ρεάλ Μαδρίτης σκόραραν ο Καρίμ Μπενζεμά, Μπέιλ και Μπόρχα Μαγιοράλ.

Επίσης μέσω του Διεθνούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έλαβε επίσης μέρος στο Διεθνές του Κύπελλο Πρωταθλητριών, αλλά τα αποτελέσματα των «στρωματάδων» σε αυτό το τουρνουά ήταν χειρότερα από της Ρεάλ Μαδρίτης. Στην πρώτη συνάντηση η Ατλέτικο έπαιξε ισοπαλία 1:1 με την Άρσεναλ, αλλά ήταν πιο δυνατή από τον αντίπαλο στη διαδικασία των πέναλτι. Το δεύτερο αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν από την ΠΣΖ 2:3, και στο τρίτο έχασαν από την Ίντερ 0:1 στο δικό τους «Wanda Metropolitano». Εκτός από τους αγώνες του ΔΚΠ οι «αθλητές» έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με τη Στουτγκάρδη στο φιλικό αγώνα και νίκησαν την Κάλιαρι 1:0.

Πρόβλεψη

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει καινούριο προπονητή, ο οποίος θέλει να κερδίσει αμέσως το τρόπαιο για την ομάδα του, το κίνητρο των «μαρέγκων» είναι υψηλότερο από τους «στρωματάδες». Και η τρέχουσα φόρμα των «βασιλιάδων» είναι καλύτερη: στα τρία τελευταία παιχνίδια η ομάδα μόνο κέρδιζε, ενώ η Ατλέτικο είχε μια αόριστη απόδοση στην έδρα της – ισοπαλία με τη Στουτγάρδη. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ρεάλ Μαδρίτης δε θα χάσει με απόδοση 1,42.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *