The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Αταλάντα: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Аталанта-16.03b

Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος 16 – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio Alfredo Di Stefano

Η τελευταία εβδομάδα του γύρου των 16 στο Champions League ξεκινά την Τρίτη. Μπορείτε εύκολα να ονομάσετε τον κύριο αγώνα της ημέρας. Στη Βουδαπέστη η Μάντσεστερ Σίτι με τη Γκλάντμπαχ θα πραγματοποιήσει, στην ουσία, μια ημι-φιλική συνάντηση, όλα αποφασίστηκαν εκεί τον Φεβρουάριο. Αλλά στη Μαδρίτη θα υπάρξει μια πραγματική μάχη. Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε την Αταλάντα εκτός έδρας, αλλά δεν εγγυήθηκε τίποτα. Θα χάσει η Ισπανία έναν άλλο εκπρόσωπο;

Η Ρεάλ Μαδρίτης βλέπει το Champions League ως ευκαιρία να κάνει τη σεζόν επιτυχημένη

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια ομάδα τέτοιου επιπέδου που απαιτεί να εκδίδει τρόπαια σε ετήσια βάση. Στο τελευταίο Temporada ο Ζιντάν έφερε το «βασιλικό κλαμπ» το Super Cup και, το πιο σημαντικό, τον τίτλο του πρωταθλήματος, και θεωρήθηκε από τον Florentino Perez ως «ευλογία των ουρανών», παρά την πρόωρη αποχώρηση από το Champions League. Τώρα η κατάσταση για τον Γάλλο τεχνικό και τους αστρικούς του παίκτες δεν είναι εύκολη. Αποκλείστηκαν άθλια στα πρώτα παιχνίδια του Σούπερ Καπ and Κυπέλλου. Και στην Πριμέρα Ντιβισιόν  μένουν ολοένα και λιγότερες πιθανότητες να φτάσουν την Ατλέτικο, η οποία παραλίγο να κερδίσει το ντέρμπι. Άρα μένει να βασιστούν στην ικανότητά σου να κερδίζουν το κύπελλο του Champions League. Αν και εδώ οι «μαρέγκες» δεν είναι μεταξύ των αγαπημένων, αλλά κέρδισαν στο Μπέργκαμο.

Η Αταλάντα θα προσπαθήσει να διορθώσει την αδικία

Οι Μπεργκαμάσκι επίσης θα υπερασπιστούν την τιμή ολόκληρης της χώρας, ολόκληρης της Serie A. Η Ίντερ δεν βγήκε από το γκρουπ, η Γιουβέντους και πάλι αποκλείστηκε εντυπωσιακά από το αουτσάιντερ την Πόρτο, ήδη την προηγούμενη εβδομάδα. Οι πιθανότητες των Λάτσιο και Μπάγερν είναι επίσης περίπου μηδενικές. Αλλά η ομάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι δεν φαίνεται απελπιστική. Ποιος ξέρει πώς θα είχε τελειώσει στο Μπέργκαμο στις 24 Φεβρουαρίου, εάν ο διαιτητής δεν είχε αποβάλει στο 17ο λεπτό τον Remo Freuler; Παρεμπιπτόντως, αυτή η «κόκκινη» του Tobias Stieler, φαίνεται εξαιρετικά αμφιλεγόμενη για πολλούς. Ακόμη και με δέκα οι Ιταλοί αντεπιτέθηκαν με οργανωμένο τρόπο και προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάτι σε αντάλλαγμα. Τώρα πάνε να σοκάρουν στη Μαδρίτη. Ο Malinovsky, ο Miranchuk και η παρέα είναι αρκετά ικανοί να πιέσουν τους γηπεδούχους. Ναι, θα αναγκαστούν να επιτίθενται, αλλά αυτό είναι το συνηθισμένο στοιχείο για τη «θεά».

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι αυτόν τον γύρο οι σύλλογοι δεν έχουν συναντηθεί. Έτσι, αυτή η συνάντηση θα είναι η δεύτερη μεταξύ των Ισπανών και των Ιταλών.

Πρόβλεψη

Η Αταλάντα μπορεί να μην κερδίσει, αλλά σίγουρα δεν θα τα παρατήσει έτσι εύκολα. Η συνάντηση θα πρέπει να ικανοποιήσει με υψηλές ταχύτητες και δραστηριότητα και από τις δύο πλευρές. Περιμένουμε, όπως συνήθως για τον Γκασπερίνι, το over 2,5 (απόδοση 1,76).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *