The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Αλαβές: πρόβλεψη για τον αγώνα

RealMadrid-Alaves-24.02

Πρωτάθλημα Ισπανίας

«Σαντιάγο Μπερναμπέου», Μαδρίτη

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Το ερχόμενο Σάββατο στον 24ο γύρο του πρωταθλήματος Ισπανίας η Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της θα φιλοξενεί την ομάδα από τη Χώρα των Βάσκων που ονομάζεται Αλαβές. Το ξεκάθαρο φαβορί της συνάντησης είναι το Royal Club, το οποίο σημείωσε καλή φόρμα, έχει ένα αξιοπρεπές νικηφόρο σερί. Με τη σειρά της η Αλαβές έφυγε μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, τώρα οι Βάσκοι μπορούν να επικεντρωθούν στη συλλογή των 40 βαθμών, που εξασφαλίζουν σ’ αυτή την ομάδα την παρουσία στο ελίτ του ισπανικού ποδοσφαίρου για την επόμενη σεζόν.

Σε κίνηση

Τα περασμένα μεσοβδόμαδα η Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας έπαιξε τον αναβληθέντα αγώνα του πρωταθλήματος της Ισπανίας εναντίον την Λεγανές. Αυτή η συνάντηση έληξε με τη σίγουρη νίκη των «βασιλιάδων» με σκορ 3:1, αν και ο Ζιναντίν Ζιντάν έβγαλε στο γήπεδο όχι το κύριο σχήμα. Πριν από την επερχόμενη συνάντηση η ομάδα της Μαδρίτης σημείωσε 48 βαθμούς, βρίσκεται στην τρίτη θέση στην κατάταξη της Πριμέρα Ντιβισιόν, είναι δύο βαθμούς μπροστά από τη Βαλένθια.

Οι μεσαίοι παίκτες

Η Αλαβές βρισκόταν στη ζώνη υποβιβασμού για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά στους τελευταίους τρεις γύρους οι Βάσκοι μόνο κέρδιζαν, χάρη σ’ αυτό κατάφεραν να αποχωρήσουν από τις τρεις χειρότερες ομάδες για μια αξιοπρεπή απόσταση. Οι ηττημένες ομάδες ήταν: Θέλτα, Βιγιαρεάλ και Λα Κορούνια. Εκτός έδρας οι Βάσκοι δεν παίζουν τόσο σίγουρα όσο εντός έδρας, σε 11 εκτός έδρας αγώνες η Αλάβας κατάφερε να κερδίσει μόνο τρεις φορές με οχτώ ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 9:17.

Πρόβλεψη

Στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ο Ζιναντίν Ζιντάν πιθανότατα θα βγάλει την κύρια σύνθεση. Και, δεδομένου ότι η Αλαβές δεν παίζει καλά εκτός έδρας, μπορούμε να υποθέσουμε ότι οι Μαδριλένιοι στην επικείμενη συνάντηση δεν θα έχουν προβλήματα να κερδίσουν τρεις βαθμούς. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ρεάλ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,43.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *