The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Αθλέτικ Μπιλμπάο: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Атлетик-14.01b

Σουπερ Καπ Ισπανίας

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021, 10:00 μ.μ (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Μάλαγα Στάδιο La Rosaleda

Στο δεύτερο ημιτελικό αγώνα για του Σούπερ Καπ Ισπανίας θα πραγματοποιηθεί μια ενδιαφέρουσα συνάντηση μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήγε αρκετά καλά σε ένα ειλικρινά απλό τμήμα του αγωνιστικού προγράμματος. Νίκησε 3:1 την Έιμπαρ, 2:0 τη Γρανάδα και 2:0 τη Θέλτα, και επίσης επισκέφτηκε όχι πολύ επιτυχώς την Έλτσε (1:1) και την Οσασούνα (0:0). Έτσι, οι Μπλάνκος καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση με 37 βαθμούς και έναν βαθμό πίσω από τον ηγέτη, σε σύγκριση με τον οποίο έπαιξαν τρία παιχνίδια περισσότερο.

Αθλέτικ Μπιλμπάο

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έπαιξε τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος εντός έδρας. Εκεί νίκησε την Ουέσκα 2:0 και την Έλτσε 1:0, χάνοντας 0:1 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και 2:3 από την Μπαρτσελόνα. Εκτός έδρας σημείωσε ισοπαλία 1:1 με την Βιγιαρεάλ. Τώρα τα λιοντάρια βρίσκονται στη δωδέκατη θέση χωρίς ιδιαίτερες πιθανότητες να τερματίσουν στην ζώνη ευρωπαϊκού ανταγωνισμού.

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ ισχυρότερη από τον αντίπαλο, καθώς και το κίνητρο της πρωτευουσιάνικης ομάδας είναι πολύ υψηλό. Αμφιβάλλω πάρα πολύ στην ικανότητα της Αθλέτικ Μπιλμπάο να περιπλέκει έστω ελαφρώς τη ζωή του φαβορί. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *