The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον Άιντραχτ Φρανκφούρτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалМадрид-Айнтрахт-10.08

UEFA Super Cup Τελικός

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022, 10:00 μ.μ.

Ολυμπιακό Στάδιο του Ελσίνκι

Στις 10 Αυγούστου στο Ελσίνκι θα γίνει αγώνας για το UEFA Super Cup, η Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνιστεί για το τρόπαιο με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των συλλόγων δημοσιεύεται στις σελίδες του πόρου μας.

Οι «μαρέγκες» χρεώθηκαν να παλέψουν για τρόπαια

Η Ρεάλ είχε μια υπέροχη περσινή σεζόν, αν και λίγοι το περίμεναν αυτό από τον σύλλογο. Οι «μαρέγκες» όχι μόνο κέρδισαν με αυτοπεποίθηση τη La Liga, αλλά κατέκτησαν και το Champions League ως μπόνους, όπου επικράτησαν της Λίβερπουλ με 1-0 στον τελικό. Αυτό το καλοκαίρι, ο σύλλογος απέτυχε να υπογράψει τον Mbappe και επίσης απέτυχε να προσελκύσει τον Χόλαντ. Ακόμα και χωρίς τους αναφερόμενους παίκτες, υπάρχου παίκτες για να παίξουν εδώ, γιατί το βασικό ατού των Μαδριλένιων είναι η τεράστια εμπειρία τους, ξέρουν πώς να πετυχαίνουν αποτελέσματα στα πιο δύσκολα ματς. Αυτό το καλοκαίρι, η ομάδα είχε τρεις συναντήσεις, έχασε από τη Μπάρτσα 0:1, σημείωσε ισοπαλία με την Αμέρικα 2:2, καθώς κέρδισε τη Γιουβέντους 2:0.

Απρόβλεπτη Άιντραχτ

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είχε μια υπέροχη περσινή σεζόν για τον εαυτό της, καθώς κατάφερε να κερδίσει το Europa League, νικώντας τη Ρέιντζερς μόνο στη διαδικασία των πέναλτι. Ο σύλλογος συνειδητά πόνταρε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις ξεκινώντας την Bundesliga, όπου οι «αετοί» τερμάτισαν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Χάρη στην αναφερόμενη επιτυχία, η ομάδα θα παίξει στο επερχόμενο Champions League. Η Άιντραχτ αυτή τη σεζόν έχει ήδη καταφέρει να παίξει δύο επίσημους αγώνες, πρώτα νίκησε την αδύναμη Μαγδεβούργο εκτός έδρας στο Κύπελλο Γερμανίας – 0:4, στη συνέχεια ηττήθηκε στην Bundesliga από την Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας – 1:6.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν μόνο μία φορά στην ιστορία, ήταν πίσω στο 1960, ήταν ο τελικός του τρέχοντος αναλόγου του Champions League, τότε σε μια θεαματική μάχη η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε με σκορ 7:3.

Πρόβλεψη

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί, είναι ανώτερη στην κλάση και δεν επιτρέπει μεγάλες αποτυχίες. Η Άιντραχτ μπορεί να παίξουν έναν άξιο αγώνα. Η ατομική δεξιοτεχνία πρέπει να βγει στο προσκήνιο, οι Μπενζεμά, Βινίσιους, Μόντριτς δεν θα δώσουν ανάπαυση στην αναξιόπιστη άμυνα του αντιπάλου. Προσφέρουμε να ποντάρετε στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με χάντικαπ -1 γκολ και απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *