The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρεάλ Βαγιαδολίδ εναντίον Εσπανιόλ Βαρκελώνης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Real Valladolid-Espanyol-26.10

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Στάδιο Χοσέ Θορρίγια, Βαγιαδολίδ

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο εναρκτήριος αγώνας του 10ου γύρου της ισπανικής La Liga θα είναι ο αγώνας μεταξύ Βαγιαδολίδ και Εσπανιόλ. Σε αυτό το ζεύγος οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στο πλευρό των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ξεκίνησαν εκπληκτικά αυτή τη σεζόν, αλλά και οι γηπεδούχοι δεν πρέπει να υποτιμηθούν, ο νεοφερμένος στην ισπανική ελίτ φαίνεται πολύ καλός τον τελευταίο καιρό.

Στην κορυφή-6

Έκπληξη είναι, αλλά η Ρεάλ Βαγιαδολίδ μετά από 9 γύρους στο ισπανικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 6η θέση στην κατάταξη. Αυτή η ομάδα έχει 15 βαθμούς στο ενεργητικό και είναι μόνο ένα βαθμό πίσω από τη Σεβίλλη και τη θέση στο TOP-4. Μετά από τη παραγωγική ισοπαλία με την Θέλτα 3:3, η Βαγιαδολίδ μόνο κέρδιζε, οι ηττημένες ομάδες ήταν: Λεβάντε, Βιγιαρεάλ, Ουέσκα και Μπέτις. Αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι οι τρεις τελευταίοι αγώνες τελείωσαν με το αποτέλεσμα 1:0.

Χωρίς ήττες

Η Εσπανιόλ είναι στη δεύτερη θέση, οι “παπαγάλοι” χάνουν από την Μπαρτσελόνα μόνο ένα βαθμό, έχουν 17 βαθμούς στο ενεργητικό. Στις τελευταίες τέσσερις συναντήσεις οι Καταλανοί δεν έχασαν ποτέ: κέρδισαν τρεις φορές με μία ισοπαλία. Η ισοπαλία συνέβη στον αγώνα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, οι νίκες καταγράφηκαν πάνω από την Έιμπαρ, τη Βιγιαρεάλ και την Ουέσκα. Εκτός έδρας η Εσπανιόλ δεν έχει τα καλύτερα στατιστικά στοιχεία: μόνο μία νίκη σε πέντε παιχνίδια, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 6:6.

Πρόβλεψη

Η Βαγιαδολίδ παρουσίαζε τον τελευταίο καιρό αποτελέσματα του «πάτους», όπως και η Εσπανιόλ. Λαμβάνοντας υπόψη ότι και οι δύο ομάδες φαίνονται καλές στην άμυνα, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η επερχόμενη συνάντηση δεν θα είναι αποτελεσματική, σ’ αυτό το ζευγάρι φαίνεται καλό το στοίχημα στο σύνολο είναι κάτω. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *