The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρίο Άβε εναντίον Σπόρτινγκ Λισαβόνας: πρόβλεψη για τον αγώνα

РиуАве-Спортинг-07.12

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας – Φάση ομίλων – Όμιλος Β – Αγωνιστική 2/3
Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022, 10:30 μ.μ.
Estádio dos Arcos
Ο αριθμός των αγώνων στο Παγκόσμιο Κύπελλο μειώνεται, επομένως οι λάτρεις του στοιχήματος πρέπει να αναζητήσουν άλλες αγορές. Μια καλή επιλογή είναι το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας, εδώ στις 7 Δεκεμβρίου θα παίξουν Ρίο Άβε και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων ετοιμάστηκε από τους ειδικούς του πόρου μας.
Η Ρίο Άβε είναι ένας δυνατός μεσαίος σύλλογος
Η Ρίο Άβε ξεκίνησε αυτό το Λιγκ Καπ με μια εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Μαρίτιμο. Ο αντίπαλος σε εκείνο το παιχνίδι παρέμεινε στη μειοψηφία στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, αλλά το μοναδικό γκολ σημειώθηκε μόνο στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας. Η ομάδα μοιράζεται το προβάδισμα στον όμιλο, πίσω από τον επερχόμενο αντίπαλο σε διαφορά τερμάτων. Στο πρωτάθλημα, ο σύλλογος καταλαμβάνει τη δέκατη θέση, η διαφορά από την πεντάδα του Κυπέλλου Ευρώπης είναι μόνο 5 βαθμοί.
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας πρέπει να παλέψει για οποιοδήποτε τρόπαιο
Ο σύλλογος της Λισαβόνας αυτή τη σεζόν είχε εξαιρετικές ευκαιρίες πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League, αλλά έχασε στον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων, γι’ αυτό έμεινε τρίτος και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Europa League. Στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας η Σπόρτινγκ Λισαβόνας είναι μόλις τέταρτη, 12 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη, αλλά θέλει μόλις 4 βαθμούς μέχρι τη δεύτερη θέση, για την οποία αξίζει να παλέψει. Η πρωτευουσιάνικη ομάδα ξεκίνησε το ταξίδι της στο Λιγκ Καπ με μια συντριπτική εντός έδρας νίκη επί της Φαρένσε με σκορ 6:0.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν στην αρχή αυτής της σεζόν στο πρωτάθλημα, όταν η Σπόρτινγκ Λισαβόνας κέρδισε μια σίγουρη εντός έδρας νίκη με σκορ 3:0, ο Πέδρο Γκονσάλβες κατέγραψε διπλό.
Πρόβλεψη
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας δεν έχει μεγάλες απώλειες προσωπικού λόγω του Παγκόσμιου Κυπέλλου, άρα πρέπει να διατηρήσει τη δύναμή της, γι’ αυτό οι φιλοξενούμενοι θεωρούνται τα φαβορί αυτής της αναμέτρησης. Η Ρίο Άβε είναι μια δυνατή ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο γίγαντα. Περιμένουμε ενδιαφέρον ποδόσφαιρο εδώ και ποντάρουμε σε over 2,5 με απόδοση 1,81.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *