The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρίβερ Πλέιτ εναντίον Πατρονάτο: προγνωστικά για στοίχημα

РиверПлейт-АргентиносХуниорс-15.07

Πρωτάθλημα Αργεντινής – Δεύτερη φάση – 20 ημέρα αγωνιστικής από τις 25

Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021, 1:15 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μονουμεντάλ

Στην Αργεντινή η σεζόν έχει αποκτήσει δυναμική εδώ και πολύ καιρό, εδώ η πολυαναμενόμενη κλήρωση της Πριμέρα Ντιβισιόν ξεκίνησε μόλις στα μέσα Ιουλίου. Ο αρχηγός της τρέχουσας κλήρωσης, Ρίβερ Πλέιτ, θα φιλοξενήσει την Πατρονάτο το βράδυ της Δευτέρας και σαφώς σκοπεύει να εδραιώσει το στάτους της. Οι ειδικοί ειδικά για τον ιστότοπο ετοίμασαν πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 8 Νοεμβρίου 2021.

Η Ρίβερ Πλέιτ προσπαθεί να ανακτήσει επιτέλους το στάτους της πρωταθλήτριας

Από το 2014 οι Millonarios παίζουν υπό την ηγεσία του Marcelo Gallardo, μια ασυνήθιστη σταθερότητα ως για τη Λατινική Αμερική. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ο «Κούκλος» έφερε μια ντουζίνα διαφορετικά τρόπαια για τον σύλλογο, μεταξύ των οποίων και δύο φορές νίκη στο Copa Libertadores, το τοπικό αντίστοιχο του Champions League. Ταυτόχρονα όμως δεν κατάφεραν ποτέ να κατακτήσουν τον τίτλο πρωταθλήτριας! Ήταν ιδιαίτερα προσβλητικό στην τελευταία κλήρωση, του 2019/2020, όταν η Μπόκα βρέθηκε μπροστά από τους αντιπάλους της με 1 βαθμό. Τώρα δημιουργείται εντύπωση ότι κανείς δεν θα έχει χρόνο να αποτρέψει τον πολυαναμενόμενο θρίαμβο. Η ομάδα είναι 7 βαθμούς μπροστά από τον πλησιέστερο διώκτη, και αυτός είναι η μέτρια Talleres. Ωστόσο, μετά από 8 σερί νίκες στον τελευταίο γύρο υπήρξε μόνο ισοπαλία με την Εστουδιάντες.

Η Πατρονάτο μπόρεσε να ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες εβδομάδες

Η ομάδα για πολύ καιρό δεν έφτανε στο επίπεδο της κορυφαίας κατηγορίας της χώρας, για σχεδόν 4 συνεχόμενες δεκαετίες η ομάδα έπαιζε το μέγιστο στο δεύτερο πρωτάθλημα της Αργεντινής. Και μόνο το 2015 κατάφερε να ανέβει «πάνω». Από τότε ο στόχος βασικά συνοψίζεται σε ένα πράγμα: να κερδίσουν αρκετούς βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία. Αυτή τη σεζόν θα μπορούσαν να μην αντεπεξέλθουν. Αλλά από τα μέσα του φθινοπώρου οι παίκτες του Ivan Delfino κατάφεραν να βελτιωθούν. Πρώτα σημείωσαν ισοπαλίες με Ντεφένσα και Τζουστίσια εντός έδρας (3-3) και Ατλέτικο Τουκουμάν εκτός έδρας (2-2). Και αυτή την εβδομάδα γκολ και πάσα του Γκουντίνιο βοήθησαν να επισημοποιηθεί η νίκη επί της Κολόν. Αυτός είναι μόνο ο 4ος αγώνας που κερδίζεται σε αυτήν την κλήρωση της Πριμέρα Ντιβισιόν, οι πρώτοι τρείς ήταν στην αρχή της σεζόν, από τα μέσα Ιουλίου έως τα μέσα Αυγούστου. Επιπλέον, αυτοί οι βαθμοί τους επέτρεψαν να ξεπεράσουν αρκετούς ανταγωνιστές και να ανέβουν στην 21η θέση.

Προηγούμενοι αγώνες

Απροσδόκητα, αλλά η Ρίβερ Πλέιτ παίζει άσχημα απέναντι στην Πατρονάτο, συμπεριλαμβανομένου του Γκαλάρντο. Συνολικά, παίχτηκαν 7 αγώνες, από τους οποίους το αουτσάιντερ κέρδισε 4, ενώ ο μεγιστάνας μόνο 3. Αλλά οι «εκατομμυριούχοι» ήταν πιο δυνατοί στον τελευταίο αγώνα, τον περασμένο Οκτώβριο, έχοντας κερδίσει 2-0.

Πρόβλεψη

Η Ρίβερ Πλέιτ στοχεύει στο τίτλο στο πρωτάθλημα και πρέπει να δείξει ότι η αστοχία του τελευταίου γύρου αποτελεί εξαίρεση. Ποντάρουμε στη νίκη της εντός έδρας με χάντικαπ -1. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της  Ρίβερ Πλέιτ με χάντικαπ -1 και απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *