The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρίβερ Πλέιτ εναντίον Κόλο-Κόλο: πρόβλεψη για τον αγώνα

РиверПлейт-КолоКоло-20.05_cr

Κόπα Λιμπερταδόρες – Φάση ομίλων – Όμιλος ΣΤ – 5 ήμερα αγωνιστικής από τις 6 

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022, 3:30 π.μ.

Στάδιο Μονουμεντάλ

Την Παρασκευή θα διεξαχθεί ο τελικός του πρώτου διεθνούς τουρνουά στον Παλαιό Κόσμο – το Europa League. Όμως στην άλλη άκρη της γης, στο Κόπα Λιμπερταδόρες, μέχρι στιγμής γίνεται αγώνας εντός της φάσης των ομίλων. Σε εξέλιξη βρίσκεται η 5η αγωνιστική και στο πλαίσιό της μια από τις δημοφιλέστερες ομάδες της περιοχής, η Ρίβερ Πλέιτ, θα φιλοξενήσει την Κόλο-Κόλο. Θα κερδίσουν οι «εκατομμυριούχοι» στο Μπουένος Άιρες τους φιλοξενούμενους από τη Χιλή; Η ομάδα των συντακτών του ιστότοπου έγραψε μια πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί το πρωί της 20ης Μαΐου 2022.

Η Ρίβερ Πλέιτ είναι και πάλι #1 στην Αργεντινή και σκοπεύει να διατηρήσει αυτή την κατάσταση

Οι «εκατομμυριούχοι» ανέκτησαν τελικά τον τίτλο του πρωταθλήματος, πριν από το «χρυσό» του 2021, υπήρξε θρίαμβος μόνο το 2014 – πολύ μεγάλο διάστημα, στα πρότυπα ενός τέτοιου γίγαντα, των απαιτητικών οπαδών του και της φιλόδοξης διοίκησης. Τώρα ο σύλλογος είναι επίσης μεταξύ των κορυφαίων, και σαφώς θα λάβει μέρος στα πλέι οφ του Diego Maradona Cup. Είναι περίεργο το γεγονός ότι, χωρίς να επιτύχουν πραγματικά επιτεύγματα στην εγχώρια αρένα, οι Αργεντινοί ήταν επιτυχημένοι στο Κόπα Λιμπερταδόρες, κατάφεραν να κερδίσουν εκεί τόσο το 2015 όσο και το 2018. Και τώρα η Ρίβερ Πλέιτ ξεκίνησε με επιτυχία. Στους 4 πρώτους αγώνες κέρδισε 10 βαθμούς, από την αρχή η ομάδα από το Μπουένος Άιρες κέρδισε τρεις φορές και μόνο μετά σκόνταψε, σημειώνοντας μόνο ισοπαλία με τη Φορταλέζα.

Η Κόλο-Κόλο προσπαθεί να ανακτήσει το στάτους της κύριας δύναμης στη Χιλή

Οι «ηγέτες» μπόρεσαν να κερδίσουν 32 πρωταθλήματα της χώρας τους. Αλλά η τελευταία φορά που κατέκτησαν το «χρυσό» ήταν το 2017. Στο γενικό πλαίσιο των τελευταίων ετών, η προηγούμενη κλήρωση ήταν αρκετά άξια: 2η θέση στη Πριμέρα και κατάκτηση του κυπέλλου χώρας. Τώρα οι παίκτες του Gustavo Quinteros προσπαθούν να ανέβουν ακόμα πιο ψηλά στην εγχώρια αρένα και έχουν ορισμένη επιτυχία σε αυτόν τον αγώνα με Newblense και Union Espanyol. Έκαναν ένα δυνατό ξεκίνημα και στην τρέχουσα κλήρωση του Κόπα Λιμπερταδόρες. Εδώ οι Χιλιανοί μπόρεσαν να ξεκινήσουν με μερικές νίκες, αλλά επιτεύχθηκαν μάλλον με τα αουτσάιντερ του γκρουπ, Φορταλέζα και Alliance (Λίμα). Ακολούθησε η ήττα των Χιλιανών εντός έδρας και ισοπαλία στο Περού.

Προηγούμενοι αγώνες

Μέχρι στιγμής, η Ρίβερ Πλέιτ έχει 100% στατιστικά σε προσωπικούς αγώνες. Πριν από τη νίκη τον Απρίλιο, πραγματοποιήθηκε μια αναμέτρηση πριν από μιάμιση δεκαετία, το 2007. Τότε κέρδισαν οι Αργεντινοί με 1 γκολ διαφορά, 1-0 και 2-1.

Πρόβλεψη

Η Ρίβερ Πλέιτ θεωρείται το φαβορί. Αλλά αυτή είναι μια συνάντηση των αρχηγών, όπου και οι δύο πλευρές θα ικανοποιηθούν με την ισοπαλία. Δεν περιμένουμε λαμπερό ποδόσφαιρο, ποντάρουμε στο under 2,5 με απόδοση 1,98.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *