The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρίβερ Πλέιτ εναντίον Κρουζέιρο: πρόβλεψη για τον αγώνα στις 24 Ιουλίου 2019

019-RiverPlate-Cruzeiro-24.07

Κόπα Λιμπερταδόρες – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Στάδιο Μονουμεντάλ

Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019, 1:15 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ρίβερ Πλέιτ

Η Ρίβερ Πλέιτ της Αργεντινή στον τεταμένο αγώνα της περασμένης σεζόν ήταν σε θέση να κερδίσει τον τίτλο στο πιο διάσημο τουρνουά στη Λατινική Αμερική. Τώρα είναι ώρα να υπερασπιστεί τον τίτλο. Στη φάση των ομίλων η ομάδα σημείωσε 10 βαθμούς, δίνοντας την πρώτη θέση στην Internacional. Στους τελευταίους αγώνες η Ρίβερ Πλέιτ νίκησε την Recopa, την Atletico Paranaense (3:1) στο άθροισμα των δύο αγώνων και επίσης νίκησε συντριπτικά την Γκουανταλαχάρα (1:5) και την Αμέρικα (2:0).

Κρουζέιρο

Τα πράγματα για την Κρουζέιρο δεν είναι πολύ καλά αυτή τη σεζόν. Η ομάδα ταλαιπωρείται στη μέση της κατάταξης του πρωταθλήματος της Βραζιλίας και δεν είναι ακόμη σίγουρη για τη θέση στο Κύπελλο της Νότιας Αμερικής. Εντούτοις, στη φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες η ομάδα κέρδισε την πρώτη θέση και στους τελευταίους αγώνες έπαιξε ισοπαλία με την Κορίνθιανς (0:0), νίκησε την Ατλέτικο Μινέιρο (3:0) και έχασε από τη Φορταλέζα (2:1).

Πρόβλεψη

Η Ρίβερ Πλέιτ έχει σαφή στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του νικητή του Κόπα Λιμπερταδόρες. Αυτή τη σεζόν η ομάδα της Αργεντινής δεν το καταφέρνει εύκολα, αλλά η Κρουζέιρο δεν θα πρέπει να της κάνει να δουλέψει εύουν ειδικά στο Monumental. Ως εκ τούτου, οι γηπεδούχοι πρέπει να είναι φαβορί όχι μόνο σε χαρτί, αλλά και στο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της Ρίβερ Πλέιτ.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *