The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρέντινγκ εναντίον Γουέστ Μπρόμιτς: πρόβλεψη και ποντάρισμα στον αγώνα του 32ου γύρου του Τσάμπιονσιπ

Reading-WestBromwichAlbion-12.02b

Β’ Κατηγορία Αγγλίας

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Madejski Stadium

Στις 11 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας του 32ου γύρου του Τσάμπιονσιπ Ρέντινγκ – Γουέστ Μπρόμιτς. Τα bookmakers δίνουν προτίμηση στους φιλοξενούμενους. Οι ειδικοί του ιστότοπού μας έχουν προετοιμάσει την καλύτερη πρόβλεψη για σας.

Ρέντινγκ

Η Ρέντινγκ προσπαθεί να κρατήσει την ισορροπία στη μέση της κατάταξης. Ο 32ος γύρος βρήκε την ομάδα στην 16η θέση με 39 βαθμούς στο ενεργητικό: 10 νίκες, 9 ισοπαλίες και 12 ήττες. Στην επίθεση η ομάδα έπλεξε δίκτυο 37 επιτυχημένων επιδρομών στο τέρμα των αντιπάλων, στην άμυνα δεν βρήκε το αντίδοτο από 35 εντυπωσιακά τσιμπήματα από τις επιθέσεις των αντιπάλων.

Για την Ρέντινγκ δεν υπάρχει διαφορά πού να σφάζεται – εκτός ή εντός έδρα της. Οι στατιστικές των εντός έδρας αγώνων αυτής της ομάδας είναι οι εξής: έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και επτά ήττες, διαφορά τερμάτων 20-19. Τα εκτός έδρας στατιστικά έχουν αυτής της ομάδας ως εξής: τέσσερις νίκες, επτά ισοπαλίες και πέντε ήττες, 17 γκολ σκόραραν, 16 έχασαν.

Γουέστ Μπρόμιτς

Τα «κοτσύφια» αιωρούνται στην κορυφή της κατάταξης. Μετά τον 31ο γύρο έχουν στο ενεργητικό τους 59 βαθμούς: 16 νίκες, 11 ισοπαλίες και τέσσερις ήττες με συνολική διαφορά τερμάτων 55-33. Η διαφορά από τη δεύτερη θέση αποτελεί βολικούς τέσσερις βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι μία από τις πιο παραγωγικές ομάδες του Τσάμπιονσιπ. Κατά μέσο όρο οι θεατές παρακολουθούν στο παιχνίδι 2,84 γκολ. Στην απόσταση των τελευταίων 23 αγώνων η επίθεση της Γουέστ Μπρόμιτς δεν σκόραρε μόνο σε δύο περιπτώσεις.

Εκτός έδρας η ομάδα έχει: εννέα νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες, η διαφορά τερμάτων είναι 23-13. Αυτή είναι ο καλύτερος δείκτης του Τσάμπιονσιπ.

Πρόβλεψη

Στην απόσταση των τελευταίων επτά συναντήσεων εντός έδρας η Ρέντινγκ μόνο μία φορά επέστη ήττα, απολαμβάνοντας δύο νίκες. Θα ήθελα επίσης να σημειώσω ότι σε τέσσερις από τις πέντε τελευταίες συναντήσεις πέρασε το στοίχημα «και οι δύο θα σκοράρουν – ναι». Αυτή η επιλογή μπήκε επίσης σε πέντε από τις τελευταίες οκτώ συναντήσεις εκτός έδρας των «κοτσυφιών». Με βάση όλα τα παραπάνω, νομίζω, και αυτή τη φορά υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να δούμε αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: «και οι δύο θα σκοράρουν – ναι» με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *