The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρέιντζερς εναντίον ​​Λίβερπουλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Рейнджерс-Ливерпуль-12.10

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – Αγωνιστική 4/6

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Άιμπροξ

Το βρετανικό ντέρμπι ανάμεσα στη Ρέιντζερς και τη Λίβερπουλ θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του τέταρτου γύρου του Champions League.

Ρέιντζερς

Τη σεζόν 2021/22, οι Ρέιντζερς έφτασαν στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά απέτυχαν εντελώς σε μια πιο στάτους ηπειρωτικής διοργάνωσης. Μετά από ήττες από την Άγιαξ (0-4), τη Νάπολι (0-3) και τη Λίβερπουλ (0-2), οι Μπλε έπεσαν στον πάτο του Ομίλου Α με ελάχιστες πιθανότητες να συμμετάσχουν στην ευρωπαϊκή διοργάνωση την ερχόμενη άνοιξη.

Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει έξι βαθμούς με διαφορά τερμάτων 5-5, που την κρατά στη δεύτερη θέση. Η εκστρατεία του Champions League ξεκίνησε για τους Reds με μια οδυνηρή ήττα με 1-4 από τη Νάπολι, ενώ ακολούθησαν εντός έδρας νίκες κόντρα στην Άγιαξ (2-1) και τη Ρέιντζερς (2-0).

Πρόβλεψη

Τα ξεκάθαρα φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι φιλοξενούμενοι, αλλά οι Ρέιντζερς εντός έδρας μπορούν να τους επιβάλλουν αξιοπρεπή ανταγωνισμό. Είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον σε ένα από τα ημίχρονα θα δούμε απολύτως ισότιμο ποδόσφαιρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: ισοπαλία σε ένα από τα ημίχρονα με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *