The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ρέιντζερς εναντίον ΡΜ ​​Λειψίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Рейнджерс-РБЛейпциг-05.05_cr

Γιουρόπα Λιγκ – Ημιτελικός – Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 5 Μαΐου 2022, 10:00 μ.μ.

Άιμπροξ

Φέρνουμε στην προσοχή των αναγνωστών μας την πρόγνωση για τον αγώνα Ρέιντζερς – ​​ΡΜ Λειψίας, οι αντίπαλοι θα αναμετρηθούν στον δεύτερο αγώνα του ημιτελικού του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι Ρέιντζερς επιστρέφουν στην παλιά δόξα

Οι σκωτσέζοι κολοσσοί έχουν προχωρήσει πολύ μακριά στο Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας καταφέρει να ξεπεράσει τόσο δυνατούς αντιπάλους όπως: Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ερυθρός Αστέρας, Μπράγκα. Η κατάκτηση ενός τροπαίου στην Ευρώπη θα ήταν μια απίστευτη επιτυχία, αν και είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς σε κάτι τέτοιο. Ο σύλλογος είχε μια σημαντική μάχη στην εγχώρια αρένα, οι Ρέιντζερς στον τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος συναντήθηκαν με τον κύριο ανταγωνιστή Σέλτικ, η μάχη έληξε με σκορ 1:1, τώρα η διαφορά από τον αναφερόμενο ανταγωνιστή είναι 6 βαθμοί, οπότε πρακτικά δεν υπάρχει περίπτωση τίτλου. Τέσσερις παίκτες δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν την ομάδα στη ρεβάνς.

Οι «ταύροι» έπεσαν λίγο

Η ΡΜ Λειψίας τα πήγε απίστευτα καλά υπό τον Τεντέσκο, έκανε μια σημαντική πρόοδο στο πρωτάθλημα, έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας και μπορεί να κερδίσει και το Γιουρόπα Λιγκ. Είναι δύσκολο να προλάβει παντού, οπότε μπορεί να εξηγηθούν δύο ήττες στους τελευταίους γύρους της Μπουντεσλίγκα, πρώτα έχασαν εντός έδρας από την Ουνιόν Βερολίνου 1:2, και μετά εκτός έδρας από την Γλάντμπαχ. Αυτές οι αποτυχίες κόστισαν στους «ταύρους» τη θέση στην πρώτη τετράδα, η διαφορά τους από την πρώτη τετράδα είναι ένας βαθμός, ενώ έμειναν δύο γύροι πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Πριν από την επερχόμενη μάχη, ο σύλλογος έχει μόνο μία απώλεια προσωπικού.

Προσωπικές συναντήσεις

Στο πρώτο ματς οι φορείς στοιχημάτων έδωσαν στη ΡΜ Λειψίας εμφανές πλεονέκτημα, οι «ταύροι» είχαν πραγματικά πλεονέκτημα, αν και όχι τόσο εμφανές όσο θα περίμενε κανείς. Οι παίκτες του Τεντέσκο μπόρεσαν να πιέσουν καλά τον αντίπαλο μόλις στο 85ο λεπτό, χάρη στο γκολ του Αντζελίνο, με αποτέλεσμα το 1:0 υπέρ του γερμανικού συλλόγου.

Πρόβλεψη

Ακόμη και εκτός έδρας οι πιθανότητες της ΡΜ Λειψίας φαίνονται καλύτερες, βάσει αποδόσεων. Οι Μπουλς είναι πιο δυνατοί όσον αφορά την ομάδα, ωστόσο, οι ομάδες της Σκωτίας μπορούν να κάνουν θαύματα εντός έδρας. Περιμένουμε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και ποντάρουμε στη νίκη των φιλοξενούμενων με μηδενικό χάντικαπ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της ΡΜ ​​Λειψίας με χάντικαπ 0 και απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *