The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόρτο εναντίον Σπόρτινγκ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Porto-Sporting-07.02

Κύπελλο Πορτογαλίας

“Estádio Do Dragão”, Πόρτο

Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018, 10:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον πρώτο ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου της Πορτογαλίας η Πόρτο στην έδρα της θα φιλοξενεί την ομάδα της Λισαβόνας Σπόρτινγκ. Σε αυτό το ζευγάρι οι bookmakers είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων που παίζουν απλά τέλεια στην έδρα τους, αλλά και η Σπόρτινγκ δεν είναι άσχημη στα εκτός έδρας παιχνίδια, τα “λιοντάρια” πηγαίνουν στη Πόρτο με την επιθυμία να μην χάσουν.

Ηγέτης του πρωταθλήματος

Η Πόρτο μετά από 20 γύρους στη Λίγκα Σάγκρες βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης, στο ενεργητικό αυτής της ομάδας υπάρχουν 52 βαθμοί, που είναι δύο μονάδες περισσότερο από τους πλησιέστερους διώκτες: Σπόρτινγκ και Μπενφίκα, αλλά οι «δράκοι» έχουν παίξει έναν αγώνα λιγότερο. Στην έδρα της στο πλαίσιο του πορτογαλικού πρωταθλήματος η Πόρτο έπαιξε 11 παιχνίδια, στα οποία κατάφερε να σημειώσει δέκα νίκες και μία ισοπαλία.

Τρίτη στο βαθμολογικό πίνακα

Η Σπόρτινγκ παίζει αρκετά καλά εκτός έδρας, η ομάδα της Λισαβόνας στο πλαίσιο του εθνικού πρωταθλήματος της τρέχουσας σεζόν έπαιξε 11 παιχνίδια εκτός έδρας, όπου καταγράφηκαν έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, η διαφορά τερμάτων είναι 19:9. Για τη Σπόρτινγκ είναι πολύ σημαντικό να αντέξει στο Πόρτο την ισχυρή επίθεση των μελλοντικών γηπεδούχων, αν καταφέρουν να μη χάσουν, στο δεύτερο παιχνίδι τα «λιοντάρια» θα έχουν καλή ευκαιρία για την τελική νίκη και την πρόκριση στο τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

Πρόβλεψη

Η Πόρτο έχει την καλύτερη άμυνα στο ελίτ ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Πορτογαλίας, αλλά και η Σπόρτινγκ είναι πολύ καλή στο αμυντικό παιχνίδι. Και για τις δύο ομάδες θα είναι σημαντικό να μην χάσουν, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ότι το επερχόμενο παιχνίδι δεν θα είναι πολύ αποτελεσματικό. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε να στοιχηματίσετε στο σύνολο κάτω, οι αντίπαλοι είναι άξιοι ο ένας τον άλλον. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 2,5 με απόδοση 1,80.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *