The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόρτο εναντίον Ρόμα: πρόβλεψη για τον αγώνα

015-Porto-Roma-06.03

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estádio do Dragão, Πόρτο

Την Τετάρτη το βράδυ, 6 Μαρτίου, η Πορτογαλία θα φιλοξενήσει τον δεύτερο αγώνα του πρώτου γύρου των πλέι-οφ Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ Πόρτο και Ρόμα. Το πρώτο παιχνίδι με σκορ 2:1 κερδήθηκε από τους Ρωμαίους, οπότε τώρα όλο εξαρτάται από την πορτογαλική ομάδα…

Μόλις πήραν μπρος και να η «παγίδα»

Αυτή τη στιγμή η Πόρτο φαίνεται καλή, αλλά υπάρχουν προβλήματα. Για παράδειγμα το Σαββατοκύριακο η ενδεκάδα του Σεργκιού Κονσέιου έχασε από την Μπενφίκα εντός έδρας με σκορ 1:2, αν και συχνά η ομάδα κερδίζει αποκλειστικά εντός έδρας. Πριν από αυτό η πορτογαλική ομάδα έχασε στον αγώνα με τη Ρόμα, δηλαδή υπήρξαν 3 νίκες μεταξύ αυτών των ηττών (το συνολικό σκορ ήταν 8:0). Και αξίζει να θυμηθούμε, φυσικά, ότι στο πρώτο παιχνίδι των πλέι-οφ οι «δράκοι» είχαν καλή εμφάνιση, αλλά έδιναν την πρωτοβουλία στους αντιπάλους τους. Εντός έδρας η ομάδα δρα εντελώς διαφορετικά…

Η άμυνα είναι «ραγισμένη»

Την ίδια στιγμή η Ρόμα έπαιξε πολύ ωραία στον πρώτο αγώνα, αν και στο τέλος της συνάντησης έχασε γκολ που δεν έπρεπε να χάσει. Στην πραγματικότητα έτσι είναι οι «λύκοι»: η ομάδα επιτρέπει γελοία σφάλματα σε άχρηστες στιγμές, και γενικά η άμυνα παίζει εξαιρετικά αδύναμα. Τι μπορεί να πει κανείς για την ήττα της ενδεκάδας του Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο το Σάββατο στο ρωμαϊκό ντέρμπι – 3:0 εναντίον Λάτσιο; Και πριν από αυτό οι Ρωμαίοι έχασαν 17 γκολ στους οχτώ αγώνες. Αξίζει να σημειωθεί ξεχωριστά το παιχνίδι της ομάδας εκτός έδρας: εκεί η Ρόμα συχνά χάνει από τρία γκολ ανά συνάντηση και πολύ σπάνια κερδίζει.

Πρόβλεψη

Επί του παρόντος η Ρόμα φαίνεται πιο αδύναμη από την Πόρτο, καθώς και ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία. Μπροστά στους οπαδούς τους οι «δράκοι» είναι σε θέση να επιδείξουν επιθετικό παιχνίδι, το οποίο σημαίνει ότι η άμυνα των «λύκων» θα δυσκολευτεί. Καθώς οι φιλοξενούμενοι έχουν προβλήματα με αυτό, είναι καλύτερα να ποντάρετε εναντίον τους. Ωστόσο, αυτό είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε είναι καλύτερα να ασφαλιστείτε. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Πόρτο με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *