The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόρτο εναντίον Μπράγκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Порту-Брага-30.09

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022, 11:15 μ.μ.

Ντραγκάο

Δύο συναντήσεις είναι προγραμματισμένες για την Παρασκευή στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, η αναμέτρηση της Πόρτο με την Μπράγκα τραβάει την προσοχή, οι ειδικοί μας έχουν ετοιμάσει πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των αντιπάλων.

Οι «δράκοι» δεν τα πήγαν καλά πουθενά

Η Πόρτο δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένη με την έναρξη της σεζόν, γιατί η ομάδα είναι μόλις τρίτη στο πρωτάθλημα, ήδη 5 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη και τρεις βαθμούς μπροστά από τον επερχόμενο αντίπαλο. Στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε εκτός έδρας ισοπαλία με την Εστορίλ – 1:1, και οι «δράκοι» ξέφυγαν από την ήττα σκοράροντας από το σημείο του πέναλτι στο 90+9 λεπτό. Τα πράγματα είναι άσχημα και στο Champions League, όπου η ομάδα έχασε αρχικά εκτός έδρας από την Ατλέτικο – 1:2, και στη συνέχεια απέτυχε εντός έδρας με την Μπριζ – 0:4. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε δύο παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Η Μπράγκα είναι σε εξαιρετική φόρμα

Οι «Αρχιεπίσκοποι» μέχρι στιγμής τα πάνε καλά παντού και έχουν αποκτήσει φανταστική φόρμα. Στο πρωτάθλημα, η Μπράγκα έχει 6 νίκες και μία ισοπαλία, η ομάδα είναι δεύτερη, δύο βαθμούς πίσω από την Μπενφίκα. Δεν υπάρχουν προβλήματα στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου ο σύλλογος οδηγεί την τετράδα του, έχοντας νικήσει εκτός έδρας τη Μάλμε – 2:0, και εντός έδρας την ισχυρή Ουνιόν Βερολίνου – 1:0. Ένα μικρό διάλειμμα δεν πρέπει να καταρρίψει τον καλό ρυθμό της ομάδας. Η Μπράγκα έχει επίσης δύο απώλειες προσωπικού πριν από αυτή την αναμέτρηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Φυσικά, οι σύλλογοι έχουν πλούσια ιστορία σε αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, αν θυμάστε την περασμένη σεζόν, οι ομάδες αντάλλαξαν νίκες εντός έδρας με το ίδιο σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Σε αναμέτρηση με άμεσους ανταγωνιστές, οι φορείς στοιχημάτων προτιμούν τη γηπεδούχο ομάδα, αν και η Μπράγκα σίγουρα δεν θα έρθει απλώς για επίσκεψη και πρέπει να προβάλει σοβαρή αντίσταση. Δεδομένου ότι και οι δύο ομάδες δέχονται ελάχιστα στο πρωτάθλημα, δεν περιμένουμε μια παραγωγική συνάντηση και ποντάρουμε στο σύνολο είναι κάτω από 2,5 γκολ με απόδοση 2,14.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *