The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόρτο εναντίον Μαρίτιμο: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Порту-Маритиму-10.06b

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Πορτογαλία. Πόρτο. Estadio do Dragao

Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020, 11:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τετάρτη το απόγευμα θα διεξαχθεί ο επόμενος αγώνας του εικοστού έκτου γύρου του Primera League, στον οποίο θα συμμετάσχουν Πόρτο και Μαρίτιμο.

Πόρτο

Προς το παρόν η Πόρτο βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης, έχοντας 60 βαθμούς στο ενεργητικό της με διαφορά τερμάτων 51:18. Επιπλέον, με κάθε γύρο οι «δράκοι» παίζουν όλο και χειρότερα. Έχοντας κερδίσει τις νίκες επί των Γκιμαράες (2:1), Πορτιμονένσε (1:0) και Σάντα Κλάρα (2:0), έπαιξαν ισοπαλία 1:1 με την Ρίο Άβε  και έχασαν επίσης 1:2 από την Φαμαλισάο.

Μαρίτιμο

Για πολύ καιρό η Μαρίτιμο είναι η πιο ρεαλιστική ομάδα της ελίτ, όπως αποδεικνύεται από την τρέχουσα απόδοσή της: δέκατη πέμπτη θέση, 25 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 23:33. Στις πρόσφατες συναντήσεις τους οι «πράσινο-κόκκινοι» νίκησαν την Πάσος ντε Φερέιρα (3:0), έπαιξαν ισοπαλία με την Σετούμπαλ (1:1), ενώ έχασαν 0:2 από την Μορειρένσε, 1:2 από την Μπράγα και 0:1 από την Μπελενένσες.

Πρόβλεψη

Μόνο μία νίκη τα τελευταία είκοσι χρόνια, οι επισκέψεις της Μαρίτιμο στο Estadio do Dragao μετατρέπονται σε πραγματικό τρόμο. Νομίζω ότι τώρα η πιο σοβαρή Πόρτο θα επικρατήσει. Η πρόβλεψή μου είναι άνετη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ τουλάχιστον δύο γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: νίκη της Πόρτο με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,59.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *