The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόρτο εναντίον Μαρίτιμο: προγνωστικά για στοίχημα

Порту-Маритиму-30.01

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας

Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022, 10:30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ντραγκάο

Τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου βρίσκονται σε παύση προς το παρόν, αλλά οι φίλοι του στοιχήματος δεν θα βαρεθούν, αποφασίσαμε να δώσουμε προσοχή στην ελίτ κατηγορία της Πορτογαλίας. Προσφέρουμε αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα Πόρτο – Μαρίτιμο.

Οι «δράκοι» έχουν ξεφύγει από τους ανταγωνιστές

Μετά από 19 γύρους, η Πόρτο οδηγεί στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, με διαφορά 6 βαθμών από τον πλησιέστερο διώκτη. Σερί των νικών των «δράκων» στην Primeira διαρκεί ήδη 14 αγώνες, γι’ αυτό και καταφέρανε να ξεφύγουν από τους ανταγωνιστές. Στον τελευταίο γύρο, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, η ομάδα κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας τη Φαμαλίκαν με σκορ 3:1. Όπως φαίνεται, προτεραιότητα για τον σύλλογο τη φετινή σεζόν είναι το εγχώριο πρωτάθλημα, αν και υπάρχει και το Γιουρόπα Λιγκ. Τέσσερις παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή τη συνάντηση.

Η Μαρίτιμο καθησυχάζει τους οπαδούς

Πρόσφατα η Μαρίτιμο έπρεπε να σκεφτεί την ασφάλειά της, αλλά το δυνατό μέρος της σεζόν της επέτρεψε να κερδίσει σταθερά τη θέση στη μέση της βαθμολογίας. Η ομάδα κατάφερε να σημειώσει 10 βαθμούς στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις. Στον τελευταίο γύρο σημειώθηκε ισοπαλία με την Μπελενένσες εντός έδρας 1:1, έτσι το σερί τριών νικών διεκόπη. Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να ονειρεύονται ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς η διαφορά από την πρώτη πεντάδα είναι 6 βαθμοί. Πέντε παίκτες δεν θα μπορέσουν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο σε αυτή τη συνάντηση, τέσσερις είναι τραυματισμένοι και ένας έχει αποβολή.

Προσωπικές συναντήσεις

Όπως δείχνουν τα στατιστικά, η Μαρίτιμο δεν είναι ο πιο βολικός αντίπαλος για τους «δράκους», καθώς η Πόρτο χάνει συχνά βαθμούς από αυτόν τον σύλλογο, όπως έγινε στον πρώτο γύρο, όταν οι ομάδες έπαιξαν 1:1.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων περιμένουν μια εύκολη νίκη από τους «δράκους», αν και εδώ διαφωνούμε, γιατί ο αντίπαλος είναι σοβαρός και μπορεί να επιβάλει αγώνα. Για κάποιο λόγο δεν λαμβάνεται υπόψη η καλή φόρμα της Μαρίτιμο. Η Πόρτο θα φοβηθεί τον αντίπαλο, θα αρκεί μόνο να κερδίσει τρεις βαθμούς. Θεωρούμε ενδιαφέρουσα επιλογή να ποντάρετε στη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ +2,5 γκολ (απόδοση 1,67).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *