The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόρτο εναντίον Λυών: πρόβλεψη για τον αγώνα

Спортинг-Порту-02.03_cr

Europa League – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2022, 7:45 μ.μ.

Ντραγκάο

Την Τετάρτη αυτή τη φορά θα υπάρχει ασυνήθιστα μεγάλη ποσότητα ποδοσφαιρικών αγώνων στου Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Εκτός από το συνηθισμένο ζευγάρι αγώνων στο Champions League, την ίδια ώρα θα πραγματοποιήσουν ισάριθμες συναντήσεις στο Europa League. Ενδιαφέρουσα υπόσχεται να είναι η αναμέτρηση Πόρτο – Λυών, τους δημοφιλέστερους συλλόγους στις χώρες τους. Θα καταφέρουν οι Γάλλοι να πιάσουν την ίντριγκα εκτός έδρας;

Η Πόρτο είναι αποφασισμένη να αγωνιστεί αυτή τη σεζόν για ό,τι μπορεί

Οι «Δράκοι» στο Champions League προκρίνονται αρκετά συχνά στα πλέι οφ, αυτό συνέβη, για παράδειγμα, στην τελευταία κλήρωση. Αυτή τη φορά όμως στον όμιλο κατέλαβαν την 3η θέση. Είναι επίσης αρκετό, δεδομένου του γεγονότος ότι οι παίκτες του Σέρχιο Κονσεϊσάου έχασαν μόνο από τη Λίβερπουλ, αποκλείοντας τη Μίλαν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και χάνοντας τη 2η θέση από την Ατλέτικο. Δεύτερον, τώρα βρίσκονται σε ένα πιο εύκολο τουρνουά, στο οποίο σίγουρα θα προσπαθήσουν να κερδίσουν ξανά. Και γιατί όχι, στους 32 κατάφεραν να αποκλείσουν τη Λάτσιο (2-1 εντός, 2-2 εκτός). Βέβαια στην εγχώρια αρένα ακόμα γίνεται διαμάχη με τη Σπόρτινγκ, η οποία αφαιρεί δύναμη και προσοχή. Την περασμένη Τετάρτη οι σύλλογοι συναντήθηκαν στο Κύπελλο και για άλλη μια φορά η Πόρτο ήταν πιο δυνατή.

Η Λυών θα προσπαθήσει να σώσει τη σεζόν και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσω του Κυπέλλου Ευρώπης

Οι «Υφαντές», καλώντας τον Πίτερ Μπος το περασμένο καλοκαίρι, σχεδίασαν ξεκάθαρα μέσω της συνεργασίας με τον Ολλανδό την επιστροφή στο Champions League. Λοιπόν, είναι ήδη ξεκάθαρο ότι στην εγχώρια αρένα όχι μόνο δεν σημείωσαν καμία πρόοδο, αλλά, αντίθετα, έχασαν έδαφος. Τώρα το μόνο που μένει είναι να αγωνιστούν για την 6η-7η θέση, αλλά υπάρχουν πολλοί τέτοιοι υποψήφιοι, και η Λυών δεν έχει σταθερότητα και τον τελευταίο μήνα τα αποτελέσματα ήταν απλά χάλια. Ναι, η Λοριάν ηττήθηκε με 4-1, αλλά αυτή είναι μόνο η 2η νίκη στους 5 τελευταίους γύρους. Ήρθε η ώρα να εστιάσουνε ξανά στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου το φθινόπωρο, στη φάση των ομίλων, νίκησαν στον όμιλο. Αν και οι αντίπαλοι δεν ήταν οι πιο δύσκολοι, μιλώντας ειλικρινά, οι Ρέιντζερς, τους οποίους άφησε ο Τζέραρντ, η Σπάρτη Πράγας και η Μπρόντμπι. Τώρα είναι αλλιώς, τώρα πρέπει να επιβεβαιώσει την τάξη.

Προηγούμενοι αγώνες

Οι ομάδες συχνά έπαιξαν μεταξύ τους, αλλά κυρίως σε φιλικά. Μόλις το 2004, στο δρόμο προς την εντυπωσιακή της επιτυχία υπό τον Μουρίνιο, η Πόρτο νίκησε τη Λυών στα προημιτελικά του Champions League (2-0 εντός έδρας, 2-2 στη Γαλλία).

Πρόβλεψη

Η Λυών δεν αποτελεί απειλή αυτή τη στιγμή, ειδικά εκτός έδρας. Ποντάρουμε στη νίκη της Πόρτο (με απόδοση 2,04).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *