The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πόρτο εναντίον Λάτσιο: πρόβλεψη για τον αγώνα

Порту-Маритиму-30.01

Γιουρόπα Λιγκ

Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Ντραγκάο

Φέρνουμε υπόψη των αναγνωστών μας μια πρόβλεψη για τον αγώνα Πόρτο – Λάτσιο, οι αντίπαλοι θα παίξουν στους 32 του Europa League.

Για τους «δράκους» το πρωτάθλημα πρέπει να είναι προτεραιότητα

Η Πόρτο δεν χρειάζεται συστάσεις, στην ιστορία τους οι «δράκοι» έχουν κερδίσει τόσο το Europa League όσο και το Champions League. Τώρα οι «δράκοι» βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ηγούνται του πρωταθλήματος  τους και προηγούνται του πλησιέστερου διώκτη με 6 βαθμούς. Το τελευταίο παιχνίδι παίχτηκε απέναντι σε έναν άμεσο ανταγωνιστή, σημείωσαν 2:2 εκτός έδρας με τη Σπόρτινγκ, αν και έχαναν 0:2 στη διάρκεια της συνάντησης. Το πρωτάθλημα πρέπει να είναι προτεραιότητα για την Πόρτο, αν και ο σύλλογος θα προσπαθήσει να παίξει σε δύο μέτωπα. Οι «δράκοι» έπαιξαν στο Champions League αυτή τη σεζόν, όπου έχασαν τον αγώνα για τη δεύτερη θέση στον όμιλό τους από την Ατλέτικο. Τρεις παίκτες δεν θα βοηθήσουν την ομάδα σε αυτή τη συνάντηση, δύο έχουν αποβολή και ένας είναι τραυματισμένος.

Οι Ρωμαίοι δεν εντυπωσιάζουν με τη σταθερότητα

Η Λάτσιο αυτή τη σεζόν δεν μπορεί να καυχηθεί για υψηλή σταθερότητα, ο σύλλογος είναι έκτος στη Serie A, 4 βαθμούς πίσω από την πρώτη τετράδα. Τώρα οι Ρωμαίοι έχουν ένα καλό σερί στο πρωτάθλημα, σημείωσαν 10 βαθμούς σε τέσσερα ματς και κατάφεραν να κερδίσουν τρία παιχνίδια με το ίδιο σκορ 3:0. Οι παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι ήταν δεύτεροι στην τετράδα τους στο Γιουρόπα Λιγκ, πίσω από τη Γαλατασαράι και προηγήθηκαν της Μαρσέιγ και της Λοκομοτίβ Μόσχας. Στη Λάτσιο δεν θα αγωνιστούν δύο παίκτες λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι συναντήθηκαν το 2003 στο ανάλογο τουρνουά του Europa League, τότε η Πόρτο κέρδισε εντός έδρας 4:1 και έπαιξε εκτός έδρας 0:0, αυτό επέτρεψε στους «δράκους» να φτάσουν στον τελικό του τουρνουά, όπου  και κέρδισαν το τρόπαιο.

Πρόβλεψη

Μας περιμένει μια συναρπαστική αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο δυνατούς αντιπάλους, οι φορείς στοιχημάτων δίνουν ένα μικρό πλεονέκτημα στους γηπεδούχους, κάτι με το οποίο συμφωνούμε, αφού μετράει ο παράγοντας της έδρας. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με αμοιβαίες ευκαιρίες, αλλά προτείνουμε να στοιχηματίσετε στη νίκη της Πόρτο με μηδενικό χάντικαπ (απόδοση 1,62).

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *