The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Στρασμπούρ: προγνωστικά για τον αγώνα

PARIS, FRANCE - AUGUST 14: Arnaud Kalimuendo of Paris Saint-Germain  is brought down by Ibrahima Sissoko of RC Strasbourg Alsace  during the Ligue 1 Uber Eats match between Paris Saint Germain and Strasbourg at Parc des Princes on August 14, 2021 in Paris, France. (Photo by David Rogers/Getty Images)

Πρωτάθλημα Γαλλίας
Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.
Παρκ ντε Πρενς

Η Ligue 1 επιστρέφει μετά από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής η ΠΣΖ και η Στρασμπούρ θα πραγματοποιήσουν τη συνάντησή τους, το προγνωστικό για τον αγώνα αυτών των συλλόγων ετοίμασαν οι ειδικοί μας.
Οι Παριζιάνοι δεν ξέρουν ίσους στην εγχώρια αρένα
Η ΠΣΖ κυριαρχεί στη Ligue 1, η ομάδα οδηγεί το πρωτάθλημα, μπροστά από τον πλησιέστερο ανταγωνιστή με 5 βαθμούς. Ο σύλλογος είναι αισιόδοξος για τη φετινή σεζόν, καθώς στους Παριζιάνους αγωνίζονται οι καλύτεροι παίκτες του τελευταίου Μουντιάλ Μέσι και Μπαπέ. Μπορεί να είναι δύσκολο να δείξουν αμέσως το μέγιστο των δυνατοτήτων, αν και αυτό δε πρέπει να είναι δύσκολο να νικήσουν έναν από τους αουτσάιντερ του πρωταθλήματος. Αρνήθηκε τις διακοπές ο Μπαπέ, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να μπει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά σίγουρα δεν θα παίξει ο Μέσι, ακόμα ξεκουράζεται μετά τον θρίαμβο. Άλλοι τέσσερις παίκτες δεν θα αγωνιστούν λόγω τραυματισμών.
Η Στρασμπούρ πρέπει να παραμείνει στην ελίτ
Για τη Στρασμπούρ η φετινή σεζόν στη Ligue 1 δεν πάει καλά, η ομάδα έχει κερδίσει μόλις μία νίκη σε 15 συναντήσεις, γι’ αυτό και είναι προτελευταία στο πρωτάθλημα. Κατά τη διάρκεια της παύσης στο πρωτάθλημα, ο σύλλογος πραγματοποίησε δύο φιλικές συναντήσεις, έχασε από τη Φέγενορντ 0:1, καθώς σημείωσε ισοπαλία με την Καρλσρούη 1:1. Η Στρασμπούρ έπαιξε τον τελευταίο επίσημο αγώνα εντός έδρας με τη Λοριάν, όπου σημειώθηκε ισοπαλία 1:1, και το σκορ ισοφαρίστηκε μόνο στο τέλος. Ο σύλλογος έχει τέσσερις απώλειες προσωπικού πριν από την επερχόμενη αναμέτρηση.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι ομάδες έπαιξαν δύο παραγωγικές συναντήσεις την περασμένη σεζόν, η ΠΣΖ κέρδισε 4:2 εντός έδρας, αλλά έπαιξε εκτός έδρας 3:3.
Πρόβλεψη
Αν και δεν είναι ξεκάθαρο σε ποια μορφή βρίσκονται τώρα οι αντίπαλοι, οι σύλλογοι βρίσκονται σε διαφορετικά άκρα της βαθμολογίας, επομένως οι γηπεδούχοι είναι μεγάλα φαβορί. Η κλάση των Παριζιάνων είναι σαφώς υψηλότερη, στους παίκτες πρέπει να έλειψε ο αγώνας στο πρωτάθλημα. Προτείνουμε να ποντάρετε εδώ στη νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -1,5 και απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *