The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Σαιντ Ετιέν: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Soccer Football - Ligue 1 - AS Saint-Etienne vs Paris St Germain - Stade Geoffroy-Guichard, Saint-Etienne, France - April 6, 2018   St Etienne's Mathieu Debuchy in action with Paris Saint-Germain's Kylian Mbappe          REUTERS/Jean-Paul Pelissier

Κύπελλο Γαλλίας

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stade de France (Παρίσι ΣαινΝτενί)

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα ΠΣΖ – Σαιντ Ετιέν, οι αντίπαλοι θα συναντηθούν στον τελικό του Γαλλικού Κυπέλλου στις 24 Ιουλίου.

Η ΠΣΖ είναι έτοιμη να μαζέψει όλους τους τίτλους στην εγχώρια σκηνή

Ο παρισινός σύλλογος ανακηρύχθηκε πρωταθλητής της Γαλλίας και αυτή η σεζόν τελείωσε νωρίτερα από το πρόγραμμα. Επιπλέον, ο σύλλογος έχει κάθε ευκαιρία να συλλέξει όλα τα τρόπαια στην εγχώρια αρένα, τώρα η ΠΣΖ παίζει στον τελικό του Γαλλικού Κυπέλλου και μια εβδομάδα αργότερα στον τελικό του Λιγκ Καπ ενάντια στη Λυών. Οι παίκτες του Τόμας Τουχέλ έπαιξαν τρεις φιλικούς μετά το διάλειμμα, που θυμίζει ελαφριά προθέρμανση, νίκες επί της Χάβρη – 9:0, Wasland-Beveren – 7:0 και Σέλτικ – 4:0. Οι Μπαπέ, Νεϊμάρ, Ικάρντι, όλοι είναι εντάξει και έτοιμοι να σκοράρουν. Χάρι στους τελικούς της η ΠΣΖ θα πρέπει να είναι σε καλή αγωνιστική φόρμα για τους προημιτελικούς του Champions League εναντίον της Αταλάντα.

Η Σαιντ Ετιέν θα δυσκολευτεί να αντισταθεί αξιοπρεπώς

Στο διακεκομμένο πρωτάθλημα η Σαιντ Ετιέν τερμάτισε κοντά στη ζώνη υποβιβασμού, στη 17η θέση. Ο τελικός του Γαλλικού Κυπέλλου είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα του συλλόγου φέτος. Για την ομάδα αυτή είναι μια ευκαιρία να μπει στο Europa League, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο πώς οι «άγιοι» θα νικήσουν ένα τέρας όπως η ΠΣΖ. Λίγοι άνθρωποι πιστεύουν ακόμη και ότι η Σαιντ Ετιέν θα χάσει με αξιοπρεπή βαθμολογία. Σε φιλικούς αγώνες η Σαιντ Ετιέν επικράτησε της Rumili – 4:1, Νις με το ίδιο σκορ και στη συνέχεια της Σαρλερουά – 4:0. Υπήρξαν επίσης δύο αγώνες εναντίον Άντερλεχτ, και οι δύο χάθηκαν – 0:1 και 1:2.

Προσωπικές συναντήσεις

Αυτή τη σεζόν οι αντίπαλοι συναντήθηκαν δύο φορές, και στις δύο συναντήσεις δεν υπήρχε ίντριγκα. Οι Παριζιάνοι κέρδισαν 4:0 εκτός έδρας στο πρωτάθλημα και μετά νίκησαν τον αντίπαλο εντός έδρας στο Λιγκ Καπ με σκορ 6:1.

Πρόβλεψη

Λαμβάνοντας υπόψη το τι έκανε η ΠΣΖ σε φιλικούς, μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι οι Παριζιάνοι επιθύμησαν το ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο να καταλήξουμε σε ένα ρεαλιστικό σενάριο σύμφωνα με το οποίο η Σαιντ Ετιέν θα έχει μια πιθανότητα επιτυχίας. Είμαστε σε αλληλεγγύη με τους φορείς στοιχημάτων εδώ και πιστεύουμε επίσης ότι ο τελικός θα τελειώσει με συντριπτική ήττα, υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για αυτό. Το στοίχημα στη νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -2 γκολ με απόδοση 1,61 φαίνεται αρκετά λογικό.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *