The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

PSG bought Neymar, pictured, from Barcelona for a record $262 million fee in the off-season with a specific aim of winning a first European title.

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Δ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρινς

Στις 18 Σεπτεμβρίου, στις 10:00 μμ., θα διεξαχθεί ο αγώνας του 1ου γύρου της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ μεταξύ της ΠΣΖ (Γαλλία) και της Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) στο στάδιο Parc des Princes (Παρίσι).

Παρί Σεν Ζερμέν

Η ΠΣΖ αυτή τη στιγμή θεωρείται ο ισχυρότερος γαλλικός σύλλογος, η ομάδα κυριαρχεί εδώ και χρόνια στην εγχώρια σκηνή, τώρα οι Παριζιάνοι έχουν στόχο να κερδίσουν το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Την περασμένη σεζόν οι  ποδοσφαιριστές τελείωσαν πολύ νωρίς τους αγώνες τους στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας χάσει στους 16 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2:0, 1:3). Η ηγεσία της ομάδας έχει μεγάλες βλέψεις για το νέο τουρνουά, καθώς η σύνθεση της ΠΣΖ είναι ισορροπημένη και στελεχωμένη μόνο με τα σούπερ σταρ. Τα πράγματα πάνε πολύ καλά για τους Παριζιάνους στην εγχώρια σκηνή, μετά από 5 γύρους με 12 βαθμούς η ομάδα ηγείται την Λιγκ 1. Στην τελευταία συνάντηση οι παίκτες νίκησαν τη Στρασμπούργ με σκορ 1:0, το μοναδικό γκολ κατέγραψε ο Νεϊμάρ.

Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία όχι πολύ καιρό πριν προκαλούσε φόβο στην Ευρώπη και έχει κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ τρεις φορές στη σειρά, τώρα δεν μπορεί με τίποτα να επιστρέφει στο νικηφόρο ρεύμα. Royal Club εξακολουθεί να είναι ισχυρό, αλλά η ομάδα έχασε τον ενθουσιασμό της και άρχισε να σκοντάφτει όλο και περισσότερο σε αγώνες με ειλικρινά εύκολους  για πέραση αντιπάλους. Στο τελευταίο τουρνουά οι «μαρέγκες» αποκλείστηκαν στους 16 από την Άγιαξ (2:1,1:4), δεχόμενοι ένα πολύ σοβαρό χτύπημα στην υπερηφάνεια. Μετά την επιστροφή στη θέση προπονητή του Ζιντάν, η ομάδα ελπίζει και πάλι να επιστρέψει σε ηγετική θέση στην ευρωπαϊκή αρένα. Ωστόσο, προς το παρόν η Ρεάλ δεν δείχνει τα καλύτερα αποτελέσματα, έχοντας ήδη παίξει ισοπαλία δύο φορές σε 4 εναρκτήριους γύρους. Με επιτυχία για τις «μαρέγκες» έληξε ο τελευταίος αγώνας εναντίον Λεβάντε 3:2. Γκολ στη συνάντηση κατέγραψαν ο Benzema (διπλό) και ο Casemiro.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες σκοπεύουν να αγωνιστούν για νίκη στο τουρνουά, αλλά τώρα οι Παριζιάνοι φαίνονται πιο σίγουροι. Η ΠΣΖ είναι πεινασμένη για τις νίκες στην ευρωπαϊκή σκηνή, καθώς η ομάδα δεν αντιμετωπίζει τέτοια προβλήματα με τη σύνθεση όπως η Μαδρίτη. Οι Γάλλοι παίζουν επίσης στην έδρα τους, και αυτό είναι σημαντικό γεγονός για την επίτευξη του αποτελέσματος. Περιμένω πολλά γκολ από τις ομάδες με εξαιρετική επίθεση και όχι την πιο αξιόπιστη άμυνα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι πάνω από 3.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *