The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Νάπολι: πρόβλεψη για τον αγώνα

Paris Saint Germain-Amiens-20.10 (2)

Τσάμπιονς Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Παρκ ντε Πρινς, Παρίσι

Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ένας από τους κεντρικούς αγώνες του τρίτου γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι η μονομαχία μεταξύ της γαλλικής ΠΣΖ και της ιταλικής Νάπολι. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν καλά την σεζόν, οι Παριζιάνοι ηγούνται στο εθνικό τους πρωτάθλημα. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των “κόκκινη-μπλε”, η ΠΣΖ για την τρέχουσα σεζόν έχει ξεκάθαρο στόχος να φτάσει στους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Τουχέλ επικεντρώνεται στον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό.

Ηγέτης της Λιγκ 1

Μετά από 10 γύρους που διεξήχθησαν στο πρωτάθλημα της Γαλλίας η ΠΣΖ κατέχει την πρώτη θέση στην κατάταξη, η ομάδα έχει 30 βαθμούς στο ενεργητικό, δηλαδή οκτώ βαθμούς περισσότερο από τη Λιλ, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Στο Τσάμπιονς Λιγκ η ΠΣΖ νίκησε τον Ερυθρό Αστέρα 6:1, αλλά έχασε από τη Λίβερπουλ 2:3. Για να εξασφαλίσει τη θέση στο TOP-2, πρέπει να σκοράρει 4 βαθμούς σε δύο αγώνες ενάντια στη Νάπολι.

Μετά τη Γιούβε

Η Νάπολι μετά από την εκτός έδρας ήττα από τη Γιουβέντους, η οποία συνέβη στις 29 Σεπτεμβρίου, έπαιξε τρεις μάχες και κέρδισε και στους τρεις, χωρίς να χάσει γκολ στο δικό της δίχτυ. Πρώτα οι Ναπολιτάνοι επικράτησαν της Λίβερπουλ 1:0, μετά της Σασουόλο 2:0, και μετά της Ουντινέζε 3:0. Αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι η Νάπολι δεν έχασε ποτέ ούτε ένα γκολ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά η επίθεση της ΠΣΖ θα αναγκάσει σίγουρα τους Ιταλούς να εργαστούν σκληρά.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ είναι τώρα πολύ καλή, όχι πολύ καιρό πριν οι Παριζιάνοι έχουν κατεβάσει στην τάξη τη Λυών 5:0 και πριν νικήσαν το δυνατό Ερυθρό Αστέρα 6:1. Δεν υπάρχουν απολύτως προαπαιτούμενα οι μελλοντική γηπεδούχος να χάσει βαθμούς στο επόμενο παιχνίδι. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με απόδοση 1,46.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *