The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Μπενφίκα: πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСЖ-Марсель-16.10

Champions League – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – Αγωνιστική 4/6

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Parc des Princes

Την Τρίτη επιστρέφει το Τσάμπιονς Λιγκ, στον όμιλο Η θα παίξουν μεταξύ τους οι ηγέτες ΠΣΖ και Μπενφίκα, το προγνωστικό για τον αγώνα των οποίων ετοίμασαν οι ειδικοί μας.

Δύσκολα θα προηγηθούν οι Παριζιάνοι

Αυτή τη σεζόν είδαμε πόσο δυνατό μπορεί να παίξει το τρίο Μέσι-Νεϊμάρ-Μμπαπέ, αν και υπάρχει πίσω πλευρά, χωρίς αυτούς τους τύπους, η ΠΣΖ δεν ανταποκρίνεται στην ιδιότητα του κορυφαίου συλλόγου. Οι Παριζιάνοι προηγούνται στη Ligue 1, αλλά στον τελευταίο γύρο ήρθαν ισόπαλοι 0-0 με τη Σταντ ντε Ρενς και από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η πρωταθλήτρια Γαλλίας έπαιζε σε μειοψηφία λόγω της αποβολής του Σέρχιο Ράμος, για την οποίο κυριολεκτικά «παρακάλεσε». Στον όμιλο του Champions League, ο σύλλογος μοιράζεται το προβάδισμα, έχοντας κερδίσει 7 βαθμούς σε τρεις αγώνες. Πέντε παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη συνάντηση λόγω τραυματισμών, μεταξύ των οποίων είναι και ο Λέο Μέσι.

Αδιαπέραστη Μπενφίκα

Οι «αετοί» έχουν ήδη παίξει αρκετά παιχνίδια τη φετινή σεζόν, καθώς ξεκίνησαν με την πρόκριση του Champions League χωρίς να έχουν υποστεί ούτε μία ήττα. Η Μπενφίκα οδηγεί το πρωτάθλημα με διαφορά τριών πόντων έναντι του πλησιέστερου διώκτη. Στον τελευταίο γύρο, ο σύλλογος κέρδισε εντός έδρας νίκη επί της Ρίο Άβε με σκορ 4:2. Οι πιθανότητες να βγουν από τον όμιλο είναι μεγάλες, δεδομένου του μοιράσματος της ηγεσίας στην τετράδα. Δύο παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Πριν από μια εβδομάδα, οι ομάδες έπαιξαν μια πολύ ενδιαφέρουσα μάχη, δημιουργώντας πολλές επικίνδυνες ευκαιρίες, οι τερματοφύλακες έδειξαν θαύματα αντίδρασης, με αποτέλεσμα η μάχη να λήξει ισόπαλη – 1:1.

Πρόβλεψη

Μία από αυτές τις περιπτώσεις που δεν συμφωνούμε με τις αποδόσεις των φορέων στοιχημάτων που βλέπουν την ΠΣΖ ως μεγάλο φαβορί. Μπορεί οι Παριζιάνοι να έχουν περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας, αλλά σίγουρα δεν θα είναι εύκολο για αυτούς, ειδικά χωρίς τον Μέσι. Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να παίξουν ξανά οι ομάδες το παιχνίδι σε τροχιά σύγκρουσης, οπότε το στοίχημα στο over 3 γκολ μοιάζει να είναι εφαρμόσιμο. Εναλλακτικά μπορείτε να σκεφτείτε τη νίκη των φιλοξενούμενων με χάντικαπ +1,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη: over 3 με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *