The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСЖ-Бавария-13.04

Champions League – Προημιτελικός – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 13 Απριλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρενς

Οι οπαδοί του ποδοσφαίρου ανυπομονούν για το απόγευμα της Τρίτης, καθώς αυτή τη μέρα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη φάση των προημιτελικών του Champions League. Προσφέρουμε την αποκλειστική πρόβλεψή μας για τον αγώνα ΠΣΖ εναντίον Μπάγερν Μονάχου. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συγκεκριμένη μάχη θα παρακολουθείται από τη συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών.

Οι Παριζιάνοι έχουν κάνει μόνο τη μισή δουλειά

Το αποτέλεσμα της πρώτης συνάντησης εμπνέει αισιοδοξία στους Παριζιάνους, γιατί για την ομάδα φτάνει να μη δεχτεί δύο γκολ για να προχωρήσει. Ταυτόχρονα, η ΠΣΖ ξέρει από πρώτο χέρι πώς να χάσει ένα άνετο πλεονέκτημα, όπως ήταν στις μάχες με την Μπαρτσελόνα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταυτόχρονα. Πριν τον αγώνα με τους Βαυαρούς, οι παίκτες του Ποκετίνιο νίκησαν με αυτοπεποίθηση τη Στρασβούργο στη Λιγκ 1 – 4:1. Ο σύλλογος είναι σήμερα δεύτερος στο πρωτάθλημα, 3 βαθμούς πίσω από την κορυφαία Λιλ. Έξι παίκτες δεν θα παίξουν στον επερχόμενο αγώνα λόγω τραυματισμών, συμπεριλαμβανομένου του Marquinhos, ο οποίος σκόραρε στον πρώτο αγώνα.

Οι Βαυαροί χρειάζονται ένα μικρό κατόρθωμα

Η Μπάγερν Μονάχου έχει μια πολύ δύσκολη κατάσταση στελέχωσης, 11 παίκτες δεν θα παίξουν στο Παρίσι, συμπεριλαμβανομένων των Lewandowski, Gnabry, Coman, Sule, Boateng. Στο πλαίσιο τέτοιων προβλημάτων, ακόμη και το σκορ της πρώτης συνάντησης δεν φαίνεται τόσο τρομακτικό. Η ομάδα δεν μπόρεσε να κερδίσει τον τελευταίο της αγώνα στο πρωτάθλημα ενάντια στην Ούνιον Βερολίνου 1:1, κάτι που δεν είναι τόσο τρομερό, επειδή οι παίκτες του Hansi Flick συνεχίζουν να ηγούνται στην Bundesliga με περιθώριο 5 βαθμών. Λαμβάνοντας υπόψη τις τεράστιες απώλειες προσωπικού, χρειάζεται ένα άθο για να ξεπεράσουν την ΠΣΖ.

Πρώτη συνάντηση

Όσοι παρακολούθησαν τον πρώτο αγώνα πιθανότατα θα συμφωνήσουν ότι το σκορ της συνάντησης δεν είναι απολύτως δίκαιο. Τα στατιστικά των χτυπημάτων είναι 31:6 υπέρ της Μπάγερν Μονάχου, αλλά το σκορ είναι 3:2 υπέρ των Παριζιάνων. Το διπλό σε αυτή τη συνάντηση κατέγραψε στον λογαριασμό του ο Mbappe και ο Neymar έκανε δύο αποτελεσματικά ασίστ. Ένας άλλος ήρωας της συνάντησης ήταν ο Keylor Navas, ο οποίος έσωσε περισσότερες από μία φορές την ΠΣΖ από γκολ. Οι Βαυαροί δημιούργησαν περισσότερες πιθανότητες, η υλοποίηση απέτυχε, η απουσία του Robert Lewandowski ήταν αισθητή.

Πρόβλεψη Οι φορείς στοιχημάτων δεν πιστεύουν ότι η ίντριγκα πέθανε σε αυτήν τη μάχη, επειδή η Μπάγερν Μονάχου είναι το ελάχιστο φαβορί της δεύτερης συνάντησης, λαμβάνοντας υπόψη ακόμη και τις μεγάλες απώλειες προσωπικού. Οι Γερμανοί χρειάζονται άλλο ένα μακελειό, ενώ η ΠΣΖ δεν ξέρει πολύ καλά να αμυνθεί. Με βάση αυτές τις εκτιμήσεις, θα ποντάρουμε στο σύνολο είναι πάνω από 3,5 με απόδοση 2,05.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *