The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Μπάγερν Μονάχου: προγνωστικά για τον αγώνα

ПСЖ-Бавария-14.02

Champions League – Γύρος των 16 – Φάση 1 από 2
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023, 10:00 μ.μ.
Παρκ ντε Πρινς
Αν κάποιος ανυπομονεί για τις 14 Φεβρουαρίου λόγω του Αγίου Βαλεντίνου, οι ποδοσφαιρόφιλοι το συνδέουν με την επιστροφή του Champions League. Την Τρίτη ξεκινούν επίσημα τα πλέι οφ του ισχυρότερου Κυπέλλου Ευρώπης. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα της ΠΣΖ με την Μπάγερν Μονάχου.
Αποδυναμωμένοι Παριζιάνοι
Η ΠΣΖ προσεγγίζει αυτή τη σημαντική μάχη σε κακή φόρμα, έχοντας χάσει τις δύο τελευταίες συναντήσεις της με νωθρό ποδόσφαιρο. Πρώτα, έχασαν εκτός έδρας από τη Μαρσέιγ στο Κύπελλο Γαλλίας 1:2, τερματίζοντας τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση. Μια ακόμη αποτυχία έτυχε στο πρωτάθλημα, όπου έχασε εκτός έδρας από τη Μονακό με σκορ 1:3. Αν και ο σύλλογος παραμένει ο ηγέτης της Ligue 1, έχοντας προβάδισμα 5 βαθμών έναντι του πλησιέστερου διώκτη, το παιχνίδι εγείρει πολλά ερωτήματα. Έχασε τις τελευταίες συναντήσεις ο Μπαπέ λόγω τραυματισμού, δεν έπαιξε με τη Μονακό και ο Μέσι. Τουλάχιστον τρεις παίκτες, συμπεριλαμβανομένου του Μπαπέ, δεν θα αγωνιστούν, αμφισβητείται η συμμετοχή των Βεράτι και Μέσι. Αν δεν παίξουν όλοι οι πιο πάνω αναφερόμενοι, μόνος του ο Νεϊμάρ δεν θα τραβήξει.
Όχι οι πιο σταθεροί Βαυαροί
Μετά το διάλειμμα, η Μπάγερν Μονάχου φαινόταν υποτονική με μια σειρά από τρεις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, αλλά ο σύλλογος παρέμεινε ο κορυφαίος της Bundesliga, μπροστά από τον πλησιέστερο διώκτη με μόλις έναν βαθμό. Τώρα η ομάδα επιταχύνει σταδιακά, αυτό αποδεικνύεται από τρεις νίκες σε όλα τα τουρνουά. Στον τελευταίο γύρο κατάφερε να νικήσει εντός έδρας την Μπόχουμ με 3-0 χωρίς προβλήματα. Έξι παίκτες θα χάσουν αυτή τη συνάντηση λόγω τραυματισμών.
Προσωπικές συναντήσεις
Οι αντίπαλοι έχουν μακρά ιστορία σε αντιπαραθέσεις πρόσωπο με πρόσωπο, η κύρια μάχη παίχτηκε στον τελικό του Champions League του 2020, όταν οι Βαυαροί κέρδισαν με 1:0. Η τελευταία φορά που οι ομάδες συναντήθηκαν ήταν στα προημιτελικά του Champions League, το 2021, όταν προκρίθηκαν οι Παριζιάνοι, κερδίζοντας 3-2 εκτός έδρας και έχασαν 0-1 εντός έδρας, ενώ ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ εξακολουθούσε να λειτουργεί.
Πρόβλεψη
Η αφίσα μιλάει από μόνη της, θα συναντηθούν ευρωπαϊκές κορυφαίες ομάδες όπου οι μπουκμέικερ δεν ξεχωρίζουν κάποιο φαβορί. Και οι δύο ομάδες δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση τώρα, αλλά θα παίξουν με πλήρη αφοσίωση. Πολλά θα εξαρτηθούν από τη σύνθεση των Παριζιάνων, το αν θα παίξει ο Μέσι. Δεν περιμένουμε βαθμολογική υπερβολή, παρόλο που οι φορείς στοιχημάτων το πιστεύουν, ποντάρουμε στο under 3,5 με απόδοση 1,72.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *