The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Μονακό: πρόβλεψη για τον αγώνα

012-ParisSaint-Germain-ASMonaco-21.04

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρκ ντε Πρινς, Παρίσι

Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Κυριακή 21 Απριλίου, στο Παρίσι θα πραγματοποιηθεί ο τελευταίος αγώνας του 33ου γύρου του γαλλικού πρωταθλήματος, όπου θα συναντηθούν η ΠΣΖ και η Μονακό. Αυτές είναι οι καλύτερες ομάδες στη Γαλλία, αλλά όχι αυτή τη σεζόν. Τώρα οι Παριζιάνοι είναι πολύ πιο ισχυροί από τους Μονεγκάσκους, αλλά σε αυτό το παιχνίδι όλα δεν είναι τόσο απλά. Επομένως, σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα ΠΣΖ – Μονακό .

Τρία παιχνίδια χωρίς νίκες

Αυτή τη στιγμή η ΠΣΖ εξακολουθεί να είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης που σίγουρα πρέπει να κερδίσει τη Λιγκ 1. Στην πραγματικότητα η ενδεκάδα του Τόμας Τούχελ θα μπορούσε ήδη να είχε κερδίσει το πρωτάθλημα, αν όχι τα σφάλματα στους τελευταίους τρεις γύρους: ισοπαλία με τη Στρασμπούρ (2:2), μετά την οποία ακολούθησαν ήττες από την Λιλ (5:1) και τη Ναντ (3:2). Εντούτοις, οι ήττες ήταν εκτός έδρας, ενώ εντός έδρας οι «ερυθρόμπλε» παίζουν πολύ πιο ισχυρά – στους 16 εντός έδρας αγώνες στη Λιγκ 1 οι Παριζιάνοι κέρδισαν 15 φορές και έπαιξαν ισοπαλία με τη Στρασμπούρ, σημειώνοντας 55 γκολ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου!

Πάλι ύφεση;

Την ίδια στιγμή η Μονακό δεν είναι πλέον μια από τις χειρότερες ομάδες, επειδή από καιρό έχει αφήσει τη ζώνη υποβιβασμού. Τώρα οι Μονεγκάσκοι έχουν εγκατασταθεί σε απόσταση 7 βαθμών από τη ζώνη υποβιβασμού, έτσι ώστε μπορούν να χαλαρώσουν πια. Στην πραγματικότητα η ενδεκάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ το έχει ήδη κάνει, από το τέλος Μαρτίου κάτι συμβαίνει με την ομάδα: ήττα από την Καέν (0:1), καθώς επίσης και ισοπαλίες με την Γκινγκάμπ (1:1) και τη Ρεν (0:0). Εκτός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» σχεδόν δεν κερδίζουν, αλλά χάνουν σταθερά και από όλους…

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ απέχει πολύ από τη καλύτερη της φόρμα, αλλά ταυτόχρονα και η Μονακό άρχισε να αποδυναμώνεται πάλι. Εντός έδρας οι Παριζιάνοι παίζουν πολύ πιο ισχυρά, ενώ οι Μονεγκάσκοι εκτός έδρας συχνά σκοντάφτουν. Έτσι από αυτή τη συνάντηση θα πρέπει να περιμένουμε την κυριαρχία των γηπεδούχων, οι οποίοι είναι απλώς υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουν τους οπαδούς τους μετά από τόση «ξηρασία». Και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν πολλά γκολ από την ΠΣΖ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: ατομικό σύνολο της ΠΣΖ είναι πάνω από 1,5 με απόδοση 1,42.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *