The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Μονακό: πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСЖ-Монако-28.08

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022, 9:45 μ.μ.

Παρκ ντε Πρινς

Η Μονακό που κέρδισε χάλκινο τη σεζόν 2021/22, θα πάει να επισκεφθεί την ασταμάτητη ΠΣΖ στον τελευταίο χρονολογικά αγώνα του τέταρτου γύρου της Ligue 1.

ΠΣΖ

Η ΠΣΖ ξεκίνησε αυτή την εκστρατεία με μια πειστική νίκη 4-0 επί της Ναντ στο γαλλικό Σούπερ Καπ και συνέχισε με θεαματικές εμφανίσεις σε μονομαχίες με Κλερμόν (5-0), Μονπελιέ (5-2) και Λιλ (7-1) ήδη στο πρωτάθλημα. Μετά από τρεις γύρους, οι παίκτες του Galtier προηγούνται μόνοι τους με εννέα βαθμούς και διαφορά τερμάτων 17:3.

Μονακό

Σε ανάλογο χρονικό διάστημα, η Μονακό νίκησε το Στρασβούργο (2:1), μοιράστηκε βαθμούς με τη Ρεν (1:1) και υπέστη εντός έδρας ήττα 1:4 από την Λανς. Ως αποτέλεσμα, η τρέχουσα ενδέκατη θέση της βαθμολογίας. Θα προσθέσω ότι οι Ερυθρόλευκοι έχασαν το Champions League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τώρα θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο Europa League.

Πρόβλεψη

Η σούπερ τριάδα των επιθετικών της ΠΣΖ Mbappe-Neymar-Messi είναι σε εκπληκτική φόρμα και έτοιμη να συντρίψει κάθε αντίπαλο. Δεν νομίζω ότι η Μονακό σε κρίση θα βρει μια αξιοπρεπή λύση για αυτούς, μακάρι να μην έχανε περισσότερο από με δύο γκολ διαφορά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,59.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *