The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Μονακό: Πρόβλεψη για τον αγώνα

ParisSaint-Germain-ASMonaco-12.01b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρενς

Στον κεντρικό αγώνα του 20ου γύρου της Λιγκ 1 Γαλλίας θα γίνουμε μάρτυρες της μάχης μεταξύ ΠΣΖ και Μονακό. Ένας τέτοιος αγώνας αξίζει να παρακολουθήσετε, αποφασίσαμε να προετοιμάσουμε τη δική μας πρόβλεψη γι’ αυτό.

Η ΠΣΖ είναι ανελέητη

Η σύνθεση των Παριζιάνων είναι κυριολεκτικά γεμάτη με τα αστέρια που κάθε ομάδα θα ήθελε να πάρει. Ιδιαίτερα θεαματικοί είναι οι ποδοσφαιριστές επίθεσης: Neymar, Mbappe, Di Maria, Icardi, Cavani. Παρόλο που ο τελευταίος είναι πιθανό να εγκαταλείψει το σύλλογο στο εγγύς μέλλον. Η ΠΣΖ ηγείται με σιγουριά στο πρωτάθλημα και κερδίζει όλους στο δρόμο της. Είναι μια σπάνια περίοδος, όταν όλα τα αστέρια παίζουν στη βασική σύνθεση και ο σύλλογος βγάζει μία μετά την άλλη συντριπτικές νίκες. Δεν χρειάζεται να επαινούμε πολύ τους Παριζιάνους, απλά δεν έχουν ανταγωνισμό στην εγχώρια αρένα.

Οι Μονεγάσκοι συνέρχονται σταδιακά

Η Μονακό είχε πολλά προβλήματα αυτή τη σεζόν, η ομάδα ήταν και πάλι στη ζώνη υποβιβασμού, αλλά τώρα τα αποτελέσματα έχουν επιτέλους βελτιωθεί. Η ομάδα έχει ήδη ανέβει στην έβδομη θέση και μπορεί να σκεφτεί για τον ευρωπαϊκό ανταγωνισμό. Οι παίκτες του Ζαρντίμ έχουν μια σειρά τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττες. Ιδιαίτερα θεαματική ήταν η τελευταία νίκη στο πρωτάθλημα εντός έδρας επί της Λιλ – 5:1. Από την άποψη των επιδόσεων οι Μονεγάσκοι είναι πίσω μόνο από την ΠΣΖ σε σκοραρισμένα γκολ, ενώ  υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην άμυνα, η ομάδα χάνει πολύ. Μόνο τρεις ποδοσφαιριστές είναι τραυματισμένοι, που είναι πολύ λίγο, δεδομένων των μεγάλων προβλημάτων προσωπικού λόγω τραυματισμών.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι τελευταίες συναντήσεις των ομάδων ήταν εξαιρετικά επιτυχημένες, η Μονακό έχασε δύο φορές την περασμένη σεζόν με σκορ 3:1 και 4:0. Στα τελευταία εννέα παιχνίδια των αντιπάλων συνεχώς σημειώνονται τουλάχιστον 3 γκολ.

Πρόβλεψη

Κρίνοντας από τις αποδόσεις των εταιρειών στοιχημάτων, αναμένεται μεγάλος αριθμός γκολ. Συμφωνούμε απολύτως με αυτό, η ΠΣΖ είναι σε καλή κίνηση και σημειώνει πολλά, οι Μονεγάσκοι μπορούν επίσης να απαντήσουν. Οι Παριζιάνοι είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί του αγώνα, πιστεύουμε ότι είναι σε θέση να νικήσουν τον αντίπαλο. Προτείνουμε να πάρετε τη νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -2 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -2 με απόδοση 1,94.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *