The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Μετς: πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСЖ-Метц-21.05_cr

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Σάββατο, 21 Μαΐου 2022, 10:00 μ.μ.

Παρκ ντε Πρενς

Αυτό το Σάββατο στο Παρίσι θα φιλοξενηθεί ο αγώνας του τριακοστού όγδοου γύρου της Ligue 1 μεταξύ της κατόχου του τίτλου ΠΣΖ και του διεκδικητή του υποβιβασμού, Μετς.

ΠΣΖ

Τον περασμένο μήνα η ΠΣΖ έμεινε στη μνήμη για τις εκτός έδρας επιτυχίες επί της Ανζέ (3:0) και της Μονπελιέ (4:0), καθώς και για τις ισοπαλίες 1:1 με τη Λανς, 3:3 με τη Στρασμπούρ και 2:2 με την Τρουά. Έτσι, οι παίκτες του Ποτσετίνο κέρδισαν 83 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 85:36 και απομακρύνθηκαν από τον πλησιέστερο διώκτη κατά δεκαπέντε βαθμούς.

Μετς

Μετά τις αποτυχίες στις αναμετρήσεις με Λοριάν (0:1), Μπρεστ (0:1) και Μονπελιέ (2:2), σε πολλούς φαινόταν ότι η Μετς είχε ήδη πέσει στην τάξη. Ωστόσο, δύο νίκες επί της Λυών (3:2) και της Ανζέρ (1:0) ουσιαστικά αναβίωσαν την ομάδα. Με 31 βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 35:64, έχει ανέβει στη δέκατη όγδοη θέση, που δίνει το δικαίωμα να αγωνιστεί στα πλεί-οφ.

Πρόβλεψη

Είμαι σίγουρος ότι η Μετς δεν θα σταματήσει εκεί και θα επιβάλει έναν άξιο ανταγωνισμό στην ΠΣΖ. Τουλάχιστον οι φιλοξενούμενοι θα αποφύγουν σίγουρα το καταστροφικό φιάσκο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Μετς με χάντικαπ +2,5 με απόδοση 1,76.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *