The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Μαρσέιγ: πρόβλεψη για τον αγώνα

PSG-Marseille-25.02

Λιγκ 1 Γαλλίας

Παρκ ντε Πρενς, Παρίσι

Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ο κεντρικός αγώνας του εικοστού έβδομου γύρου της Λίγκ 1 Γαλλίας θα είναι η αναμέτρηση μεταξύ ΠΣΖ και Μαρσέιγ, ο ηγέτης του πρωταθλήματος στην έδρα της θα φιλοξένει την ομάδα η οποία διεκδικεί την τελική πρόκριση στο TOP-3. Οι εταιρείες στοιχημάτων σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των μελλοντικών γηπεδούχων, οι οποίοι είναι σε καλή αγωνιστική φόρμα, ακόμη και παρά την πρόσφατη ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Ρεάλ Μαδρίτης. Σε γενικές γραμμές με την γραμμή πονταρίσματος είναι δύσκολο να μην συμφωνήσουμε, οι “κόκκινο-μπλε” παίζουν πολύ καλά στην έδρα τους.

Ευκαιρία για τραμπλ

Η ΠΣΖ είναι μια από τις δύο ομάδες στην Ευρώπη, μαζί με τη Μπαρτσελόνα, η οποία μπορεί να κερδίσει όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα, καθώς και το Τσάμπιονς Λιγκ. Πριν ολίγο καιρό σ’ αυτό τον κατάλογο συμπεριλαμβανόταν και η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά πρόσφατα οι «πολίτες» έχασαν εκτός έδρας από την Γουίγκαν Αθλέτικ και αποκλείστηκαν από το Κύπελλο Αγγλίας. Ταυτόχρονα αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι η ΠΣΖ στα παιχνίδια με ισχυρούς αντιπάλους συνήθως χάνει τουλάχιστον ένα γκολ στο δικό της δίχτυ.

Μετά τη Μπράγκα

Η Μαρσέιγ τα μεσοβδόμαδα έπαιξε στην Πορτογαλία τον αγώνα των 32 του Γιουρόπα Λιγκ κατά της Μπράγκα. Σε αυτή τη συνάντηση ο Ράντι Γκαρσία έβγαλε μισοβασική σύνθεση, αφήνοντας τους ηγέτες Paye και Tovena στο πάγκο. Ως αποτέλεσμα, αυτοί οι τύποι βγήκαν στο γήπεδο, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ η Μαρσέιγ έχασε από τους Πορτογάλους 0:1, αλλά προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Πρόβλεψη

Η Μαρσέιγ είναι παραγωγική ομάδα, ακόμη και στα εκτός έδρας παιχνίδια σκοράρει τακτικά. Με τη σειρά της η ΠΣΖ χάνει αρκετά συχνά στο δικό της δίχτυ, συμπεριλαμβανομένων των αγώνων στο Παρκ ντε Πρενς. Είναι επίσης σημαντικό να υπενθυμίσουμε ότι στον πρώτο γύρο οι μελλοντικοί αντίπαλοι έπαιξαν με σκορ 2:2. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ατομικό σύνολο της Μαρσέιγ πάνω από 0,5 με απόδοση 1,53.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *