The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Μαρσέιγ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСЖ-Марсель-13.09b

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρενς

Σας προτείνουμε πρόβλεψη για τον κεντρικό αγώνα του τρίτου γύρου της Λιγκ 1, στον οποίο η ΠΣΖ και η Μαρσέιγ θα αγωνιστούν μεταξύ τους. Θα μπορέσουν οι φιλοξενούμενοι να επωφεληθούν από τα προβλήματα των Παριζιάνων;

Η ΠΣΖ δεν έχει βάθος ομάδας

Μεγάλη ομάδα ποδοσφαιριστών που έχουν κολλήσει τον κοραναϊό κατέστησαν δυνατή τη δοκιμή ποδοσφαιριστών που συνήθως κάθονταν στο πάγκο. Όπως αποδείχθηκε, η ΠΣΖ δεν είχε το βάθος της σύνθεσης, πώς αλλιώς να εξηγήσει το αργό παιχνίδι και την ήττα εκτός έδρας από τον νεοφερμένο Λάνς 0:1. Αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει κανείς να παίξει χωρίς αστέρια, η ομάδα εξαρτάται πάρα πολύ από τους ηγέτες της. Υπάρχουν πληροφορίες ότι οι Neymar και Di Maria ενδέχεται να συμπεριληφθούν στην αίτηση για αυτό το παιχνίδι. Ακόμα κι αν συμβεί αυτό, δεν σημαίνει ότι οι παίκτες θα δείξουν αμέσως ποδόσφαιρο στο επίπεδο τους. Ο Thomas Tuchel πρέπει να ενισχύσει την ομάδα για να είναι προετοιμασμένος για τέτοιες καταστάσεις.

Η Μαρσέιγ τα πάει καλά

Την περασμένη σεζόν η Μαρσέιγ πέτυχε το μέγιστο, πήρε τη δεύτερη θέση στη Λιγκ 1, ο σύλλογος φυσικά δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί με την ΠΣΖ. Ήταν τυχερή που το πρωτάθλημα δεν τελείωσε, αλλά το πλεονέκτημα έναντι της τρίτης θέσης ήταν 6 βαθμοί. Η Μαρσέιγ έπαιξε μόνο έναν αγώνα στη Λιγκ 1, νικώντας την Μπρεστ 3:2 εκτός έδρα. Ο Φλοριάν Τοβάν έγινε ο ήρωας της συνάντησης, λόγω ενός γκολ και δύο ασίστ, μια εξαιρετική επιστροφή ενός παίκτη που έχασε ολόκληρη την περασμένη σεζόν λόγω τραυματισμού. Η Μαρσέιγ δεν έχει γλυτώσει από κοροναϊό, οι Sarr, Payet και Gonzalez Saberon βρίσκονται τώρα σε καραντίνα.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι στατιστικές των προσωπικών αναμετρήσεων για τη Μαρσέιγ μπορούν να χαρακτηριστούν καταστροφικές, η ομάδα έχει να νικήσει την ΠΣΖ για 9 χρόνια, έως και 20 επίσημους αγώνες στη σειρά.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων θεωρούν την ΠΣΖ φαβορί, παρά όλα τα προβλήματα, αυτό είναι ήδη πολύ μεγάλη υπερβολική εκτίμηση, δεδομένου του αδύναμου παιχνιδιού εναντίον Λανς. Η Μάρσελ είναι πολύ σοβαρός αντίπαλος και θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει στο έπακρο αυτήν την κατάσταση. Ακόμη και η επιστροφή των Neymar και Di Maria δεν μοιάζει με θαυματουργή σωτηρία. Σας προτείνουμε να πάρετε το στοίχημα X2 εδώ –  η Μαρσέιγ δεν θα χάσει με απόδοση 2,08.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *