The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: πρόβλεψη για τον αγώνα

016-PSG-ManchesterUnited-06.03

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Γύρος των 16 – Φάση 2 από 2

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρινς, Παρίσι

Την Τετάρτη, 6 Μαρτίου, στο Παρίσι, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη  συνάντηση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η τοπική ΠΣΖ θα φιλοξενεί την αγγλική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η πρώτη συνάντηση έληξε με σκορ 0:2 υπέρ των Παριζιάνων, οπότε οι Mancunians δεν έχουν και πάρα πολλές ευκαιρίες να φτάσουν στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορείτε να διαγράψετε καμία από τις ομάδες πρόωρα…

Οι Παριζιάνοι είναι καλοί εντός έδρας

Αυτή τη στιγμή η ΠΣΖ φαίνεται καλά και σίγουρα, αφού η ομάδα κέρδισε τους τελευταίους εφτά αγώνες. Προκαλεί ενδιαφέρον το γεγονός ότι σ’ αυτούς τους εφτά αγώνες οι Παριζιάνοι σημείωσαν 20 γκολ και έχασαν μόνο 2 φορές. Εντός έδρας οι παίκτες του Τόμας Τούχελ παίζουν ακόμα πιο δυνατά: η ομάδα κέρδισε 7 τελευταίας εντός έδρας συναντήσεις με συνολικό σκορ 27:2! Αυτοί είναι οι δείκτες! Οπότε εντός έδρας οι «κόκκινο-μπλε» κερδίζουν τους βαθμούς τους ή την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Όλο αυτό δεδομένου ότι οι ηγέτες της επίθεσης της ομάδας είναι τραυματισμένοι τώρα (με εξαίρεση του Κιλιάν Μπαπέ).

Ο Σόλσκιερ είναι καλός, αλλά όχι και τόσο

Την ίδια στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους τελευταίους μήνες ειλικρινά ευχαριστεί τους οπαδούς. Όλα αυτά συνδέονται με την άφιξη νέου προπονητή στο σύλλογο, του Σόλσκιερ, ο οποίος αμέσως έκανε να τον ερωτευτούν οι οπαδοί και οι ποδοσφαιριστές. Με αυτόν οι Mancunians άρχισαν να παίζουν με έναν νέο και πιο επιθετικό τρόπο, εξαιτίας του οποίου κέρδισαν 13 αγώνες από τους 16. Στους υπόλοιπους τρεις αγώνες η ομάδα επέτρεψε δύο ισοπαλίες και μία φορά έχασε (από την ΠΣΖ). Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι τώρα οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν τα δικά τους προβλήματα, τα οποία έχουν ρίζες στην άμυνα: στους δύο τελευταίους αγώνες (έναντι αδύναμων αντιπάλων) η ομάδα έχασε 3 γκολ.

Πρόβλεψη

Η ΠΣΖ απλώς φαίνεται πιο ισχυρή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς εντός έδρας οι Παριζιάνοι παίζουν περίφημα. Επιπλέον, οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πιέζονται από τον τρέχοντα σκορ, πράγμα που σημαίνει ότι οι «κόκκινο-μπλε» θα έχουν πολλές ευκαιρίες για να πιάσουν τους αντιπάλους σε αμηχανίες. Οπότε σε αυτό το ζευγάρι πρέπει να στοιχηματίσετε σίγουρα στους γηπεδούχους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν με απόδοση 1,54.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *