The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Λιλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

ПСЖ-Лилль-03.04

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Σάββατο, 3 Απριλίου 2021, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρινς

Στις 3 Απριλίου, στη Λιγκ 1 Γαλλίας, θα διεξαχθεί αγώνας, ο οποίος θα είναι αποφασιστικός στο πρωτάθλημα. Οι ηγέτες του βαθμολογικού πίνακα ΠΣΖ και Λιλ θα παίζουν μεταξύ τους. Οι ειδικοί του πόρου μας έχουν προετοιμάσει μια πρόβλεψη για τον αγώνα αυτών των συλλόγων.

Οι Παριζιάνοι θα ικανοποιηθούν μόνο με το τίτλο στο πρωτάθλημα

Η ΠΣΖ περνά τώρα από μια δύσκολη περίοδο, εν μέσω του αγώνα για το τίτλο στο πρωτάθλημα, οι Παριζιάνοι μοιράζονται μόνο την πρώτη θέση με τον επερχόμενο αντίπαλο τη Λιλ. Σύντομα θα παίξουν επίσης τον πρώτο προημιτελικό αγώνα του Champions League εναντίον της Μπάγερν Μονάχου, αυτή η σκέψη θα στοιχειώσει πολλούς παίκτες. Ο σύλλογος είχε αρκετά λάθη αυτή τη σεζόν, αλλά στους Παριζιάνους δεν θα συγχωρέσουν την έλλειψη του τίτλου του πρωταθλήματος. Στον τελευταίο γύρο οι παίκτες του Ποκετίνιο νίκησαν έναν άλλο άμεσο ανταγωνιστή για τον τίτλο τη Λυών – 4:2.

Μια στιγμή αλήθειας για τη Λιλ

Οι «Dogues» δημιούργησαν διαγωνισμό για την ίδια την ΠΣΖ, το οποίο είναι ήδη υπέροχο, αλλά προφανώς το ίδιο το γεγονός της εγγύτητας της κατάκτησης τίτλου του πρωταθλήματος κάνει τους παίκτες πιο νευρικούς. Ήταν εντελώς ακατάλληλη στον τελευταίο γύρο η ήττα από το αουτσάιντερ Νιμ εντός έδρας – 1:2, στη μέση του αγώνα για τον τίτλο. Τώρα είναι δυνατόν να διορθωθεί το λάθος, αλλά για αυτό πρέπει να νικήσουν τους Παριζιάνους, κάτι που είναι απίθανο. Σε περίπτωση σφάλματος σε αυτό το παιχνίδι, η Λιλ θα πρέπει να αγωνιστεί για τη δεύτερη θέση με τη Λυών, αν και υπάρχουν ακόμη 8 γύροι που πρέπει να γίνουν.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες έχουν ήδη παίξει δύο φορές αυτή τη σεζόν, καταγράφηκε λευκή ισοπαλία στο πρωτάθλημα, αλλά οι Παριζιάνοι κέρδισαν συντριπτική νίκη στο Κύπελλο Γαλλίας με σκορ 3:0.

Πρόβλεψη

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο οποίο η ΠΣΖ θα προσπαθήσει να παίξει από τη θέση δύναμης, ενώ η Λιλ θα ποντάρει στην αξιόπιστη άμυνα. Με μια τέτοια εικόνα, δεν πρέπει να περιμένετε αποτελεσματικό αγώνα, εκτός από αυτό πολλοί παίκτες θα είναι μετά τα παιχνίδια στις εθνικές. Και όμως θα επιλέξουμε τη νίκη της ΠΣΖ. Μια ομάδα με ένα τέτοιο ρόστερ δεν θα πρέπει να διατηρεί ίντριγκα στο πρωτάθλημα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της ΠΣΖ με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *