The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Λιλ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Soccer Football - Ligue 1 - Paris St Germain vs LOSC Lille - Parc des Princes, Paris, France - December 9, 2017   Paris Saint-Germain’s Julian Draxler in action with Lille’s Kevin Malcuit     REUTERS/Benoit Tessier

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρενς

Η Γαλλία, αφού γιόρτασε την πρόκριση της εθνικής της ομάδας στο Euro 2020, αλλάζει προς το ποδόσφαιρο συλλόγων. Ήδη την Παρασκευή ξεκινάει ο 14ος  γύρος της Λιγκ 1 και οι διοργανωτές μετατόπισαν για την Παρασκευή την αναμέτρηση μεταξύ των καλύτερων ομάδων της τελευταίας σεζόν – ΠΣΖ και Λιλ. Είναι οι «σκύλοι» έτοιμοι για να δημιουργήσουν προβλήματα στην πρωταθλήτρια τώρα; Οι αναγνώστες μας μπορούν να μάθουν την αποκλειστική πρόβλεψη για τον αγώνα στις 22 Νοεμβρίου 2019.

Η ΠΣΖ μπορεί να χαλαρώσει μέχρι μέσα Φεβρουαρίου

Οι «Παριζιάνοι» τώρα μοιάζουν με τη Σπάρτακ Μόσχας ή Ντιναμό Κιέβου της δεκαετίας του ’90 του περασμένου αιώνα. Τότε αυτές οι ομάδες ήταν μια τάξη μεγέθους ισχυρότερες από όλους στην εγχώρια αρένα, ενώ ο Valery Lobanovsky ο ίδιος ονόμαζε τους αγώνες του ουκρανικού πρωταθλήματος «εκπαίδευση με αυξημένη ευθύνη». Σοβαρή «ενεργοποίηση» χρειαζόταν μόνο στο Champions League. Έτσι και η ΠΣΖ δυσκολεύεται να συντονιστεί για τους αγώνες (ήδη υπάρχουν 3 ήττες!), έχει ήδη φύγει με διαφορά 8 βαθμών από τους ονομαστικούς διώκτες. Αλλά και στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα ο Μπαπέ και οι συνέταιροι τα έχουν όλα μια χαρά. Έχουν ήδη φτάσει στα πλέι-οφ, έχοντας κερδίσει και τα 4 παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένης επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Thomas Tuchel αποφασίσει να φυλάξει τη δύναμη των κορυφαίων παικτών του πριν πάει στη Μαδρίτη, ήδη στις 26 θα πρέπει να παίξουν με το ισπανικό grand. Όμως, είναι 5 βαθμούς πίσω με 0-3 στην προσωπική συνάντηση, οπότε η 1η θέση σε κάθε περίπτωση δεν θα πάει πουθενά.

Η Λιλ επιστρέφει στη γη μετά από το άλμα πάνω από το κεφάλι της

Οι «σκύλοι» την περασμένη σεζόν εκμεταλλεύτηκαν καλό συνδυασμό περιστάσεων υπό τη μορφή κρίσης της Μαρσέιγ και Μονακό και όχι το καλύτερο παιχνίδι της Λυών. Η ενδεκάδα του Christoph Galte κατάφερε να κερδίσει το ασημένιο. Αλλά όλοι πρόβλεψαν ότι αυτός ο θρίαμβος θα ακολουθηθεί με ύφεση. Ναι, μάντεψαν καλά με την αγορά του Όσιμεν, αλλά Βίκτορ, αν και είχε ήδη σημειώσει 7 γκολ, δεν μπόρεσε να αντικαταστήσει εντελώς τον Νικολά Πεπέ ο οποίος έφυγε στην Άρσεναλ Λονδίνου. Το Τσάμπιονς Λιγκ παίρνει πολλή ενέργεια, όπου, παρεμπιπτόντως, οι Γάλλοι αποτυγχάνουν (1 ισοπαλία με 3 ήττες και τελευταία θέση χωρίς ευκαιρίες). Η ομάδα δεν έχει αρκετούς πόρους για να πολεμήσει σε δύο μέτωπα. Άρχισε αρκετά καλά, αλλά κέρδισε μόνο μία φορά στους τελευταίους 6 γύρους της Λιγκ 1 Γαλλίας. Αλλά ταυτόχρονα, λόγω της αστάθειας των αντιπάλων, βρίσκεται στην πέμπτη θέση, μόνο 2 βαθμούς πίσω από τη Μαρσέιγ, η οποία διέφυγε στη 2η θέση.

Προσωπικές συναντήσεις

5-1 – ακριβώς έτσι σόκαρε όλους η Λιλ, έχοντας νικήσει την  ΠΣΖ τον Απρίλιο. Αυτό είναι ακόμα πιο περίεργο αφού η πρωτευουσιάνικη ομάδα κέρδισε 7 φορές στη σειρά!

Πρόβλεψη

Η εαρινή συντριπτική ήττα είναι το καλύτερο κίνητρο για τα αστέρια από το Παρίσι. Εδώ δεν πρέπει να περιορίζονται σε μια συνηθισμένη νίκη, δεν αποκλείεται ακόμη και η συντριπτική ήττα των «σκύλων». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *