The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

ΠΣΖ εναντίον Λιλ: προγνωστικά για στοίχημα

ПСЖ-Лилль-29.10

Πρωτάθλημα Γαλλίας

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Παρκ ντε Πρενς

Στην Ευρώπη, ένα από τα κύρια γεγονότα και αισθήσεις της ποδοσφαιρικής ζωής ήταν ότι η ΠΣΖ κατάφερε να χάσει τον τίτλο στην τοπική League 1. Το τρόπαιο πήρε η φιλόδοξη Λιλ. Τώρα αυτό το ζευγάρι θα ανοίξει μια νέα περιοδεία, έχοντας παίξει μεταξύ τους την Παρασκευή. Και πάλι, τόσο ο Νεϊμάρ όσο και η παρέα του θα έχουν πρόβλημα;

Η ΠΣΖ εξακολουθεί να αστοχεί

Οι Παριζιάνοι δέχτηκαν με αξιοπρέπεια στην απώλεια του τίτλου. Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο διατήρησε τη θέση του προπονητή, όπως κι να ‘χει, ήρθε κατά τη διάρκεια του ράλι, όταν οι σεΐχηδες αποφάσισαν να αποχωριστούν με τον Τουχέλ πριν την ώρα του (και ο Τόμας κέρδισε αμέσως με το νέο του σύλλογο, την Τσέλσι, το Champions League!). Όμως το ρόστερ ενισχύθηκε όσο πιο αστρικά γινόταν: Ντοναρούμα στο τέρμα, Χακίμι και Σέρχιο Ράμος στην άμυνα, Βαϊνάλντουμ στο κέντρο του γηπέδου και Μέσι στην επίθεση. Βέβαια μέχρι στιγμής η αποτελεσματικότητα πολλών αρχάριων είναι πολύ χαμηλή. Ο Λέο δεν σκοράρει στη Ligue 1, ο Ράμος δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του. Δεν είναι έκπληξη που εμφανίστηκαν προβλήματα στους τελευταίους 3 γύρους: τον Οκτώβριο κατάφεραν να χάσουν από τη Ρεν και να παίξουν μόνο 0-0 κόντρα στην Μαρσέιγ. Ωστόσο, η διαφορά είναι πολύ μεγάλη.

Η Λιλ σαφώς δεν θα μπορέσει να επαναλάβει την περσινή επιτυχία

«Les Dogues» σχετικά πρόσφατα, το 2019, ήδη εξέπληξε ευχάριστα, όταν κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο της χώρας. Ακολούθησε ωστόσο ένα βήμα πίσω και αξιοσημείωτο: δεν ήταν καν δυνατό να κλείσουν ένα εισιτήριο για το Champions League. Αλλά από την άλλη, έχοντας ένα πιο απλό πρόγραμμα την περασμένη σεζόν, κατάφεραν να κερδίσου μια απίστευτη αναμέτρηση με την ΠΣΖ και να γίνουν 1οι για 4η φορά στην ιστορία. Το περίμεναν 10 χρόνια! Όμως ήταν προφανές ότι θα ήταν ουσιαστικά αδύνατο να κρατηθεί το «χρυσό». Ο αξιόπιστος φύλακας του τέρματος, ο Menyan, έφυγε και, το βασικότερο, ο Galtier εγκατέλειψε το έργο, ο οποίος είχε υπηρετήσει ως επικεφαλής προπονητής από το 2017 και ήταν ο συντάκτης όλων των τελευταίων επιτυχιών. Ο Josselin Gurvennek προσπαθεί να τον αντικαταστήσει, και μάλιστα κατάφερε να ξεκινήσει με τη νίκη στο Σούπερ Καπ. Αλλά σε 11 αγώνες του Champions League κατακτήθηκαν μόνο 4 νίκες και 15 βαθμοί, και η πρωταθλήτρια κλείνει μόνο το top-10 του τρέχοντος βαθμολογικού πίνακα. Στις τελευταίες 5 συναντήσεις, λαμβάνοντας υπόψη το Champions League, σημειώθηκε μόνο 1 νίκη.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λιλ στο τελευταίο πρωτάθλημα πήρε 4 βαθμούς σε συναντήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, αυτό προκαθόρισε τη μοίρα του τίτλου. Αν και στο κύπελλο ήταν 3-0 υπέρ της ΠΣΖ. Όμως το καλοκαίρι, στο Σούπερ Καπ, το μοναδικό γκολ του Σέκι έφερε τον τίτλο στους «Les Dogues».

Πρόβλεψη

Ήρθε η ώρα επιτέλους για την ΠΣΖ να εκδικηθεί. Δεν χρειάζεται να συντονιστούν οι παίκτες και η Λιλ δεν είναι σαφώς η ίδια. Ποντάρουμε στη νίκη του Μπαπέ και της παρέας του με χάντικαπ -1,5 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της ΠΣΖ με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,87.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *